| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matrix'e hükmedinKültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Valla bir kitabı bulabilsem uygulama kısmına başlayacağımda,maalesef baktığım hiçbir kitabevinde bulamadım...Dost kitabevinden umutluyum,yarın bakıyoruz:) Arkadaşlarıda okuyunca mutlu oluyorum,böylece örneklerde oluyor...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #301 (permalink) |
Guest
| ![]() Valla bir kitabı bulabilsem uygulama kısmına başlayacağımda,maalesef baktığım hiçbir kitabevinde bulamadım...Dost kitabevinden umutluyum,yarın bakıyoruz:) Arkadaşlarıda okuyunca mutlu oluyorum,böylece örneklerde oluyor...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #302 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 2
121 Mesajinıza toplam 510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
maılıme durmadan bu tam sıze gore,su ındırıme gırdı aman kacırmayın dıye maıller gonderıyorlar bı ton sey alıyorum dusun dusun ama ben memnunnum,valla dukkan dukkan gezcek halım yok 5-6 tane bırden alıyorum kolaylık ıste.. ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #303 (permalink) | ||
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF | ||
![]() | ![]() |
![]() | #304 (permalink) |
Pınar Akgüç Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() arkadaşlar, ben dün kitabı hepsiburara dan sipariş ettim, hem hızlı kargo hem de indirimde şu sıralar... |
![]() | ![]() |
![]() | #305 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Kredi kartı kullanmak istemeyenler kitabı www.hermeskitap.com adresinden de sipariş edebilir. Ben ordan Sipariş ediyorum memnunum. Ancak kapıda nakit ödeme seçeneğinde 4 + 4.72 yani 8.72 YTL kargo parası oluyor. Sadece 1 kitap almak için uygun sayılmaz. Ama kitapları toptan alıyorsanız tavsiye ederim. |
![]() | ![]() |
![]() | #306 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() küçük bir şehirde yaşamanın dezavantajlarından biri de her aradığınızı istediğiniz anda bulamamak. ![]() ama azmin elinden ne kurtulmuş bugüne kadar. ben de bir kitabevine gittim ve kitabın adını, yazarını, yayınevini verdim. kitabı istediğimi söyledim. ![]() sanırım bugün öğleden sonra elimde olurmuş. Bleteria nın önerdiği site de hoşuma gitti. ![]() bundan sonra böyle bir seçeneği de kullanabilirim. internetten kredi kartı ile alışveriş fikri hala bana soğuk geliyor işte ne bileyim. dusun bazı önyargıları aşmak zor. kimi arkadaşlarımız kitabı çoktan defalarca okuyup bilgileri içselleştirip çok güzel uygulamalar yaptılar ve yapıyorlar. inşallah ben de o kervana katılacağım az kaldı.... ![]()
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var Senin beş para etmez kuralların varsa Benim inandığım ölümsüz masallarım var |
![]() | ![]() |
![]() | #307 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 1,641
173 Mesajinıza toplam 1,012 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Tr-ance senin adina cok sevindim.. Hollandalilar alcak gonullu insanlardir...ben 32 yildir Hollandada yasiyorum, hernekadar vanatinimi cok ozlesemde burayi ve insanlarin alcak gonullu olmalarini, birbirlerine olan saygilarini, cok seviyorum..en cok sevdigim yonleride tanisanda tanimasanda mutlaka selamlasirlar.. umarim Turkiyeye geldigindede tanisirsiniz...
__________________ Asalet boyda degil, soyda olmali Incelik belde degil, dilde olmali Dogruluk sözde degil,özde olmali Güzellik yüzde degil, yürekte olmali | |
![]() | ![]() |
![]() | #308 (permalink) | ||
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Çok Teşekkür Ederim.. O Selamlaşma Huyunda HakLısınız Benim Türkiyeden Tanıdığım Hollandalı Arkadaşlarımın ÖyLe HuyLarı Var Gerçekten.. ![]() ![]() sevgiLer Ve SaygıLar...
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF | ||
![]() | ![]() |
![]() | #309 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]()
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF |
![]() | ![]() |
![]() | #310 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Tekrardan SeLam.. Bence Matrix Enerjisinin PratikLerini Su Üzerinde Yapın Derim.. Çünkü Suda Atom Arası BoşLuk Çok FazLa OLduğu İçin Enerjinizi Daha Rahat Gönderirsiniz Ve Bu Size AşinaLık SağLar.. Tavsiye Ederim Ben Açıkçası.. SevgiLer.. ![]()
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
enerji, matrix |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Valla bir kitabı bulabilsem uygulama kısmına başlayacağımda,maalesef baktığım hiçbir kitabevinde bulamadım...Dost kitabevinden umutluyum,yarın bakıyoruz:) Arkadaşlarıda okuyunca mutlu oluyorum,böylece örneklerde oluyor......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi