Alıntı:
BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Bir de uzun zamandır uğraştığım bir problem var. Böyle bir yere falan giderken gereksiz stres oluyorum. Herzaman gittim yerler bunlar anlamıyorum nedenini ve fiziksel olarak hiç bir problem olmamasına rağmen öksürük krizine giriyorum bazen. Tutamıyorum kendimi.. Hatta bazen çıkarmaya kadar varıyor. Sokakta yürüken başlıyorum öksürmeye, hem de öğürürcesine. Rezil oluyorum herkese
Nası bi iki noktalasam kendi mi düzelse?? Yani kendi üzerimde yaparken nelere daha çok dikkat etmeliyim. Kendi üzerimde neden başarlı olamıyorum? dusun |
ben de dısardayken ınsanların bakıslarından cok rahatsız oluyordum, asırı derecede
sonra bır psıkolog arkadasımız vardı, sana bakanların ınsan degıl lahana olduklarını dusun dedı
bılıyorum sacma gelıyor ama cok komık ve eglencelı
ve ıse yarıyor
sımdı bırı bana gozunu dıkıp bakıyorsa ben de kendı kendıme
aslında benı goremıyor,zaten gorseler de bunlar lahana dıye dusunup o gergınlıkten kurtuluyorum
bazı ınsanlar kendı ıslerine guclerıne bakacagına elalemı ıncelemeyı pek sevıyor
karsısındakı bundan rahatsız olur olmaz umrunda degıl,
bir insana uzun sure bakmanın onun mahremiyetıne tecavuz oldugunu dusunuyorum
hayır merak da bır yere kadar,baktın baktın tamam doyum sagladın, gözlerini cek üzerimden
ama yok illa ben gözbebeklerini gözbebeklerime odaklıycak,insanı ruh hastası ederler valla
dedıgım uzre lahana formulu ıyıdır,yalnız gülme krizinne neden olabılıyor dikkat!