yuppiiii ....
yaşasıınn :)))))
oh çok şükür
sonunda bitirdimmm
:)) harika bir yer burası..
bu konuya ilkgöz attığım andan beri bırakamadım ilk 100 sayfasını neredeyse bir solukta okudum harika bir şey bu
ilk önce son sayfasına bi göz atmıştım sonra böle olmucak ilk baştan adam gibi okuyup başlamam gerek diyip ilk sayfadan başladım.
Hiç olamaz böle bişi kesin hayaldir gibi saçmalıklara hiç kapılmadım. ilk baştan beri olacağına hep inandım. Öle güzel açıklamalı öyle güzel örneklerle bıkmadan sabırla anlatmışlarki inanın kitabı almaya gerek kalmadı.
Bence kitaptan önce ilk burayı okumalarını tavsiye ediyorum herkese. arkadaşlara ne olur ÜŞENMEYİN ilk baştan okuyun, notlar alın alıntıları okuyun. ben ayrı bir word belgesine teker teker notları ve yapılan örnekleri not aldım. ( copy - paste ledim yani ) hem okudum hem pratik yaptım.
ilk başta olmadı ama benim dönüm noktam 70. sayfadır o sayfadan sonra ( galiba maxim di adı ) o mesajdan sonra ellerimdeki çekimi hissedim. aman allahım sevinçten havalara uçtum. günlerce bunun zevkini çıkara çıkara örnekler yaptım hiç dilek dilemedim. hep aralarındaki itişi ve çekimi hissetim. iştee kuantum alanına girip çıkıyordum sadece
sonra yavaş yavaş küçük dileklerime başladım. bir iki olmadı hiç dert etmedim. bu konuyla ilgili başka konularıda açılmış ne varsa forumda hepsini okudum
ve sonunda ppuuff ilk dileğim gerçek oldu.
harika
kendi hayatına hükmetmek gibisi yok, hayatım artık benim ellerinde :))
bu duyguya bayılıyorum..
Sadece sırf bunu öğrenmedim de üstelik bir yerim ağrıdığında acıyı sevmeyi onu kabul etmeyi kucaklamayı ve bana ait olmadığı için o acıdan kurtulmayıda öğrendim. her iki mucizeyide bu hafta sonu yaptım oldu.
BUNUN İÇİN VE BANA KATTIĞI HER ŞEY İÇİN SİZE TEŞEKKÜR EDERİM.
başta Muminokan, storm, mavili, hayal abla ve diğerleri isimler yanlış ise affedin.
sizlerin engin paylaşımlarınız olmasa bunlar olmazdı.
ve siz burayı yeni görüpte ilgisini çeken arkadaşlar. Lütfen artık şu
iki nokta nedir banada anlatır mısınız .... DEMEYİN!!!!
inanın burdaki diğer bütün yardımcı olupta paylaşmış arkadaşlara çok büyük AYIP VE SAYGISIZLIK oluyor.
iki noktayı buradan öğrenmiş ve başarmış biri olarak ki inanın öle üstün yeteneklere çok fazla zeka gerektiren insanlarda olmanıza gerek yok.
bakın Kitaptan önce mukakkak burayı okuyun KONUNUN EN BAŞINDAN BAŞLAYIN ..
sabırlı olun her sorunuzun mutlaka sizden daha önce burayı keşfetmış ve muhakkak sormuş olan birileri vardır ve onlarda kesin cevaplanmıştır.
ve LÜTFEN artık ben yapamıyorum olmuyo yardım eden gibi mesajlarla burayı fazla kalabalık etmeyin.
Sizlere daha önce açıklamışlar yapamıyorum diye bir şey yok onu siz kendi kafanızda yaratıyorsunuz bunu herkes yapabilir. burdan öğrenip yapmış biri olarak ben bile artık çok gücüme gidiyor
işte ben bu konuda bir örneğim. bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yoktu. ta en baştan başladım okumaya her bir örnekte kafamda bir sürü soru oluştu. ama iki örnek ilerde o soruma cevap vardı zaten :)))
Herkesin bu yolu kullanma tarzı başka oluyor. bende mesela masalarda falan öle yapışkan yada hareketsiz iki nokta aramıyorum. hiç denemedim öle bişiyi... direk yatağımda sırt üstü yaraken okuyordum bunları ve ellerini önce yukarı kaldırıp sadece yanyana tuttum ve konsantre oldum hoop... ilk önce aralarında bir çekim hissettim. yani nerede olursanız olun ilaha bir masa bulayım yada iki nokta arayayım diye kendinizi kasmanıza gerek yok.
Arkadaşlar çok çeşitli tarzlarda yapıyorlar ve herkesde farklı olan şeyleri anlatıyor zaten.
Sizin yapmanız size uyanı seçmek içlerinden
masada iki noktamı bulamıyorsunuz boşverin. havada bulun sizde, odamı olmadı suya yapın. bir sürü yöntem bir sürü örnekler var.
LÜTFEN ONCE DİKKATLİYE OKUYUP İNCELEYİN. vaktim yok tu işte bişeyler oldu bilmem nedir falan filan la armut piş ağzıma düş gib olaylarla öğrenemessiniz. Bunlar okumayaya bir mazeret değil
diğer arkadaşlarda çalışarak yaptılar herşeyi. onlara altın tepside sunulmadı
ki
Ben her seferinde merakla bu sefer kim hangi tarzda yapmış onu merak ediyorzum. Çok eğlenceli
Ben sabrettim en başından hiç gıgım çıkmadan okudum halbuki bende hala bazı şeyleri özellikte kitapta olan terimleri bilmiyorum ama onuda kitabı aldıktan sonra okuyup anlayacağım.
şimdi bu mesajı okuyupta yapamayan arkadaşlar bir sürü laf edeceklerdir ; sen yapabiliyorsun , sormak hakkımız değil mi falan filan diye...
tabiki sorun ama artık 150. sayfadan sonra artık; iki nokta nedir gibi yada kitabın adı nedir gibi aralarında çekim mi var mış? o nu nasıl hissedicez gibi sorular sormayın. . bu sorularla konu daha da geriliyor zaten.
SADECE EN BAŞTAN KONUYU OKUMANIZ YETERLİ... HER SORUNUZUN MUTLAKA CEVABI VARDIR . hemde bir den fazla...
Neyse biraz uzun oldu söyleyeceklerim ama sizi sıktımsa da özür dilerim.
Herkesi çok seviyorum. iyiki varsınız, iyiki bulmuşum sizleri,
yolunuz ışıklı olsun..