Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ilgi ve alakan icin minnettarim destek görünce insan ister istemez kendine ceki düzen veriyo istem disi bi haraket:)...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

matrix'e hükmedin

Like Tree7Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-12-2008, 06:31 PM   #941 (permalink)
blue jaloon
Guest

ilgi ve alakan icin minnettarim destek görünce insan ister istemez kendine ceki düzen veriyo istem disi bi haraket:)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 13-12-2008, 09:22 PM   #942 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 240
85 Mesajinıza toplam 490 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkyolu will become famous soon enoughışıkyolu will become famous soon enough

buldum sonunda kitabı buldum okumaya başladım.bakalım neleri anlayacağım,şimdilik morfik alan ve şaman alanını anlayamadım.shamanıc umarım cevaplarsın.
ışıkyolu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2008, 07:03 PM   #943 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aksu7 is an unknown quantity at this point

ızleyecem bı cd varmı
aksu7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2008, 09:00 PM   #944 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Lightbulb

nefacım bu deyimleri nasıl kısaca özetleyeceğim bilemedim tatlım..
her ikiside kendi içinde olayların özüne başka bir boyuttan bakmamızı sağlayacak olan yaşam tarzlarıdır..

morfik alan: biçimlendirici alan.. genetik kod.. neye bakarsan onun kendine ait formülü.. aynı zamanda değişime gelişime açık olan özbenlik gibi tarif edilebilir..

örneklendirirsek;
bir gülün morfik alanı ile bir papatyanın ki birbirinden farklıdır..
herhangi bir form meydana geldiğinde bunun tekrar olması olasıdır..
bir olay ne kadar çok tekrarlanırsa olma oluşunun olasılığı artar..
yani bir deneyimi yaşadığımızda onu her tekrarladığımızda olağan bir şekilde olma şansını arttırırız.. çünkü her yeni olanla ilk oluşan morfik alanı güçlendiririz..
bu çift taraflı bir bıçağa benzer.. yaşamımızda her olumsuz olay olduğunda ya da her başarısızlığa uğradığımızda bu morfik alanı genişletip güçlendirerek tüm yaşamımıza ve tüm deneyimlerimize dahil ederiz.. böylelikle morfik alanımız genel yaşamımıza yayılır..

her şeyin bir bütün olduğundan bahsediyoruz ve enerjisel olarak bağlarımız olduğundan..
morfik alanda enerjiseldir.. öyleyse her birimizin morfik alanı her birimizi etkiler..

ben bir şeyi yapabiliyorsam bunu sende yapabilirsin demektir.. bir deneyim bir kez yapılırsa o ve daha iyisi yeni oluşacak morfik alanla yapılabilir demektir.. ki bir kez yapılmış olanı o kişiden sonra yapanlar çok daha kolay bir şekilde yaparlar..

içinde bulunduğumuz ve atalarımızın morfik alanları kendi morfik alanlarımızın temelini oluşturur..

"Sheldrake’in The Presence of the Past (Geçmişin Varlığı) kitabında küçük bir İngiliz kuşu oalan Baştankara’nın öğrendiği bazı basit davranışların yayılması anlatılır. Bu kuşların bir kaçı, insanların evlerine teslim edilen süt şişelerini gagaları ile delerek açıyor ve kapaklarını geriye doğru çekerek sütü içiyordu. Beş santimetre kadar sütü içebililiyor ve bazan da sütte boğulmuş olarak bulunuyorlardı. Dağıtım kamyonlarını izleyen ve şöför sütleri teslim ederken şişelere kırarak giren baştankara kuşlarının raporları da olmuştu. Bu olay ilk 1921’de, İngiltere’de Southhamton’da rapor edildi ve yayılması, düzenli aralıklarla 1947 yılı boyunca, Hollanda, Danimarka, ve İsveç’te olduğu kadar İngiltere, İskoç ve İrlanda’nın bir çok yerinde kayıt edildi. Olayın, sadece taklit etmeyle olduğu biçiminde geleneksel bir açıklaması mümkün olmakla beraber, bazı gerçekler, bu davranışın yalılmasında morfik alanların aktif rolünün lehine kanıtlar sunuyor. Birincisi, baştankaralar beslenme yerlerinden fazla uzaklaşmayan kuşlardır, oysa süt şişelerini açma alışkanlığı, Avrupa’ya yayılması dahil, daha önce söylenen yerlerden millerce uzak birkaç yerde birden ortaya çıktı. Sheldrake, alışkanlığın birbirinden bağımsız yalnız İngiliz adalarında seksendokuz kere yeniden keşfedildiğini tahmin ediyor. Dahası artan sayıda kuşlar bu alışkanılığı edinince, artan hızla yayıldı. Bu, davranışlarında güçlü motor alanın oluştuğunu akla getiriyor. Yayılmanın öğretici bir örneği süt şişelerinin İkinci Dünya Savaşı sırasında hemen hemen kaybolduğu, fakat 1947 ve 1942’de yeniden yeniden ortaya çıktığı Danimarka’da görüldü. Baştankara kuşlarının çok azı, alışkanlığı savaş öncesi yıllardan ileriye taşıyacak kadar uzun yaşayabildi, buna rağmen, süt şişeleri yeniden mevcut olunca, alışkanlık hızla yeniden ortaya çıktı "

"Yine bununla ilgili bir çalışmada, Yale Üniversitesi psikoloğu Gary Schwartz öğrencilere Eski Ahit’ten alınmış çok sayıda İbranice sözcükler verdi. Sözcüklerin bazılarını normalde basıldığı gibi verdi, değerlerinin bazı harflerini rastgele karıştırdı. İbranice bilmeyen öğrenciler, her biri tahmine olan güvenlerini belirterek sözcüklerin anlamını tahmin ettiler. Sheldrake’in teorisinin tahmin edeceği gibi, Schwartz, öğrencilerin, karıştırılmış olan sözcüklerin daha fazla güvenle asıl sözcükleri değerlendirdiklerini buldu. (Anlamlarını doğru tahmin etmemelerine rağmen.) Dahası, Eski Ahit’te nadiren rastlanan sözcüklerle kıyaslandığında sık sık rastlanan sözcüklere duyulan güven oranlarının yaklaşık iki kez yüksek olduğunu keşfetti. Buradaki fikir, tarih boyunca, güçlü morfik alanlar oluşturan sayısız insanın gerçek sözcükleri öğrenmiş olmasıdır; elbette en sık rastlanan sözcükler en fazla görülmüş ve okunmuşlardır. Gerçek sözcüklerin daha kolay kavranıldığı ihtimali, karışık sözcüklerin, gerçek sözcükler kadar yapısal olarak sağlam olduğunu bulan dil bilimci psikologların değerlendirmeleriyle ortadan kalktı. Farsça sözcükler, hatta Mors alfabesi kullanılarak benzer deneyler yapılmıştır."

kitapta bunu 45. sayfada yüzüncü maymun deneyiyle anlatır..
46 ve 47 . sayfalarda yazan bilgilere bu anlattıklarım ışığında bakarsan morfik alan konusunu daha iyi özümseyeceğini düşünüyorum canım..

şamanik alan :

şamanlar dünyada var olan dinsel tinsel ezoterik hemen hemen tüm öğretilerde izlerine rastalayacağımız çok değerli yaşam sanatçılarıdır..

şamanlar bedene ve yaşadıklarımıza ayna olarak bakarlar.. aynadaki yansımayı değiştirmeye çalışmanın aynaya kızmanın yersiz olduğunu bilirler..
aynaya bakmadığı zaman sorunun ortadan kalktığı yanılgısı içinde olmazlar..
yaşama gelişin bir amacı olduğunu bilirler ve her yaşanılanda yaşam amacına sevgiyle hizmet etmenin bilincinde olurlar..
kendilerini bütün kabul ederler yaşama karşı sorumluluklarının bilincindedirler.. nasılki güzel bir şeyi birlikte yaptığımızda hepimiz bu durumdan gururlanır bizde bunun içinde olduğumuz için mutlu olursak sorun karşısında da aynı tevazuyu ve istekliliği göstererek sorundan sorumlu olurlar.. sorumluluk alanlarına bilinçli bir şekilde müdahale ederler..

yansımada sorun olarak gözüken neyse sorumlu olduğunda kendini dahil eder ve kendi üzerinden hatalı alanları enerjisel olark düzenler..

biz.. yaşadıklarımız... yaşam.. bir aynaysa yansımayı beğenmiyorsak neyi değiştirmemiz gerekir.. bilinç durumumuzu..
şamanlar çok hassas antenler gibidirler.. frekanslarını hedeflerine göre farkındalıkla ayarlamayı bilirler..
şamanik uygulamalarda beynin aynalayan bariyerleri ortadan kaldırılarak trans halinde titreşimler dünyasına dalınır..

bu dünya yalındır.. gerçektir.. saftır.. bizi sınırlayan beş duyudan bağımsız sadece enerjileri olduğu gibi algılayan durumundadır.. şaman yaptığı ayinle düzensiz enerjiyi kendi ritmiyle eş zamanlı düzenli hale getirir.. böylelikle şifalanma gerçekleşir..

yaşanılan her şey düşünce ile başlar.. düşünce de bir enerjidir..
bunlarla ilgili farklı başlıklarda pek çok ayrıntılı bilgi vermiştik..
bir şeyi düşündüğümüzde beynimiz buna göre enerji yayar.. sonunda da düşündüğümüzü deneyimleriz.. düşüncelerin alanı geniştir.. deneyimlerimizde buna göre geniş olur... yani olumsuz düşünen bir kişi grip te olabilir şanssızda.. en çok hangi enerjisini beslediği ile ilgili olarak deneyimleyeceği alan genişler..

bu konuyada bir örnek olarak;
şamanların yaydığı beyinsel frekanslarla mikropları öldürdüğü gözlemlenmiştir..
Royal Raymond Rife’ın yaptığı deneyler frekansların ne kadar önemli olduğunu gösterir..

umarım açıklayıcı olmuştur tatlım.. takıldıkların olursa yine bildiğimce yanıtlamaya çalışırım..

sevgiler..

Alt 20-12-2008, 01:17 PM   #945 (permalink)
Üsteğmen

maxim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxim is on a distinguished road
Standart matrix'e hükmedin

dr.richart bartlet in sitesindeki videolarda anlatılanları bize türkçeye çevirebilecek kimse yokmu acaba???????
maxim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-12-2008, 01:26 AM   #946 (permalink)
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough

Bende o videoların türkçesini istiyorum
Alt 04-01-2009, 03:31 PM   #947 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 180
78 Mesajinıza toplam 503 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azime_1 will become famous soon enoughazime_1 will become famous soon enough

Bu büyü gibi bi şey galiba korktum walla:)
Alt 04-01-2009, 08:33 PM   #948 (permalink)
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

Alıntı:
azime_1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu büyü gibi bi şey galiba korktum walla:)
hayatın kendisi büyülüdür zaten ben iki gün önce annanemin agrıyan bilegini iyilestirdim daha dogrusu iyilesmesine kanallık ettim.sadece tanrım sevginin içimden akıp agrıyan bölgeye geçmesini istiyorum deyip tam bilegin üstünde mor ışık hayal ettim.sevgiyle yapamıycanız sey yoktur.hayatın kolay yolu sevmektir.
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2009, 03:16 PM   #949 (permalink)
Teğmen

spiritangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 346
65 Mesajinıza toplam 517 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
spiritangel is an unknown quantity at this point

Bu iki nokta aklımı başımdan aldı ya deli bir şey bu:)
Buradan okuduklarımla denedim iki elim arasında çekim hissettim evtttttt müthişti!!
Peki istediğimiz şey hemenmi oluyor zamanı bizmi tayin ediyoruz anlamadımmm:(
Bide o çekim olduğunda kuantum alana giriyoruz dimi doğru anlamışım ve o alanda dileğimizi oluşturuyoruz dimi??
Doğrumudur anlamışım sanki:)
spiritangel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2009, 03:40 PM   #950 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Sana bir sürprizim var desem ne dersin spiritangel.

İzmir seminerimize forumumuzda 2 nokta olayında artık çığır açmış bir isim daha katılıyor canım arkadaşım Mümin Okan.

Ne demek istediğimi bilmem anlatabildim mi?
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
enerji, matrix