![]() |
Cevap: 2012 KPSS... Benim de önümde 160 kişi var. Kontejyanları bekliyorum. |
Cevap: 2012 KPSS... Yarın ıcın bı gelısme var mı sweeet? |
Cevap: 2012 KPSS... Yok nurbanu'cum. |
Cevap: 2012 KPSS... Öğretmen adayı arkadaşlarla kılavuz'u bekleye bekleye gözden olduk. Hadi bakalım bugün de çarşamba'ya açıklanır diyorlar. İl milli eğitim müdürleri ihtiyacı olan açık kontejyanları girmeye başlamış. İnşallah adaletli bir dağılım olur. |
Cevap: 2012 KPSS... Öğretmen adaylarının kadrolu atamalar için bekledikleri tarih açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı, 40 bin kadrolu öğretmen ataması için başvuru tarihlerini açıkladı. Buna göre Öğretmen adayları başvurularını 3-9 Eylül tarihleri arasında yapabilecek.Atamalar ise, 10 Eylül 2012 tarihinde gerçekleştirilecek. KAYNAK:Büyüyen Türkiye |
Cevap: 2012 KPSS... Sağol canım yani bir hafta daha bekliyoruz. :)) çileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D Off puff tamam sakinim ordan bir çay çeeeek. :)) |
Cevap: 2012 KPSS... Sanarsın tahliye bekleyen mahkumuz. Ya da şafak vakti bekleyen asker. :)) Oh biz çizik daha attım duvarıma. Geçiyor, geçecek geçmeye başladı bile. Bak bir gün daha bitti. :D |
Cevap: 2012 KPSS... Alıntı:
http://img1.loadtr.com/b-382991-bir_bardak_çay.jpg Çektim abla çayı afiyet olsunsevincligirlhahagirlhaha |
Cevap: 2012 KPSS... Çay da muhteşemmiş ellerine sağlık yükleyenlerin. :D |
Cevap: 2012 KPSS... tüm beklemede olan öğretmenlerimize ve benim gibi devlete atanmak isteyen arkadaşlara umarım her şey diledikleri gibi olur, yeni mutlulukların kapısını açar diyorum.benim gibi uzunca bir süre daha beklemek zorunda kalacaklara ise Allah sabır versin:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:57 AM. |