20-09-2011, 12:43 AM
|
#13 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 182
140 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 2012 KPSS... Benim kastettiğim ihtiyaç uzaktan eğitim. Ben kayıtlı videolarını izlemiştim onu da nette bulabilirsiniz 2010 kayıtları sanırım. Bana faydası oldu özellikle eğitim bilimleri için tavsiye edebilirim. Ben bu sene dershaneye gitmeyeceğim için düşünmüştüm ama maddi olarak gene de ağır geldi 800 tl gibi sanırım. Bir de ztv den bahsedilmiş onun da adını çok duydum ama inceleme fırsatım olmadı. Ben yediiklim dergilerine abone olacağım. Bence bir inceleyin şu an onda da kampanya var ve gayet uyguna geliyor, bol bol da hediyesi var. Ayrıca dergi şeklinde olması disipline olmak için bence birebir. Link verme konusunda tereddüt yaşıyorum, sorun teşkil ediyor mu bilemedim. Ama zaten çoğuna google ile rahatça ulaşabilirsiniz. Bence doğru kaynak seçmek çok önemli, neticede herkesin öğrenme stilleri farklı. Herkese başarılar.
__________________ Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken, sen HİÇ ol. Menzilin yokluk olsun.
İnsanın çömlekten farkı olmamalı.
Nasıl ki çömleği tutan dışındaki biçim değil, içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil HİÇLİK bilincidir. |
| |