![]() |
Cevap: TV Programı / Kanalturk eskicim canım bu gün biraz erken başlattılar tatlım.. sevincli 23:33 de bitmişti benim bölümüm 12389 bu gün fazla haber yaoktu heralde genelde yarım saat sürüyordu haberler 4897 bir dahakine diyelim canım benim.. harika bir gecenin ardından güzelliklerle dolu bir güne merhaba demen dileklerimle.. sevgiler.. |
Cevap: TV Programı / Kanalturk hımm tamam teşekkür ederim =) sabaha kadar büyüyle ilgili bişeyler dinleyecektim az dahay789 |
Cevap: TV Programı / Kanalturk Alıntı:
Çok teşekkür ederim Shamanic...yazdığınız her cümle benim için çok değerli... selam ve sevgilerimle |
Cevap: TV Programı / Kanalturk programa çıkacağını yeni gördüm. tüh kaçırdım. bir dahaki sefer ne zaman çıkacaksın. |
Cevap: TV Programı / Kanalturk Çok teşekkür ederim , bilgilendirme için. çünkü bende izlemek istiyordum ancak çalışıyorum ve video vs gibi internet bağlantılarını buradan seyredemiyoruz, anneme söylemiştim izlemiş ancak 21 günlük yapılan olumlamayı kaçırmış..sabah içimden foruma girmek geldi ve burada görünce çok mutlu oldum..teşekkür ederim :)karete noktası dediğiniz nedir, onu anlamadım ? Alıntı:
|
Cevap: TV Programı / Kanalturk Sevgili Bale; Karate noktası dediğimiz EFT de bir vuruş noktası..Aslında burada elin üstünde herhangi bir yeri de olabilir..Elin seçilmesindeki maksat,en çok dokunduğumuz,hissettiğimiz organımız oluşu.. Aşağıda vereceğim linkte Eft de bu noktaların resimleri var..Oradan da rahatlıkla farkedebilirsin .. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-resimler.html Sevgiler..actionsmile |
Cevap: TV Programı / Kanalturk Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:54 AM. |