![]() |
bu harika başlangıç için tebrik ederim seni 25889 21 gün sonraki haberlerini bekliyorum.. bırakan arakadaşlarımızın neler yaptıklarını direnç dönemlerini nasıl atlattıklarını okuyarak kendini iyi bir şekilde hazırlayabilirsin.. kutlamanda buluşmak üzere.. actionsmile sevgiler.. |
Alıntı:
Kutlamanda buluşmak üzere..actionsmile |
Desenize arkadaslar partide sigara iceceksiniz. Hergun sunu soleyin.Benim secimim omur boyu sigara icmeyecegim guzel nefes almayi ogrenecegim en zor animda bu sozcukleri tekrarlayacagim nefes alacagim.Birakan arkadaslara teprikler icmeye devam eden arkaslara basarilar |
rakstarcım niye partide sigara içelim ki sevincli pek çok arkadaşımız sigarayı bıraktı ve onların bu başarılarını kutlamak için partiler yaptık.. s456 sensible de 21 gün bu kararını devam ettirerek yeni başalangıcından emin olduğunu bizlere göstermiş olacak bizlerde kutlamamızla yeni seçiminde yanında yer alacağız.. ark5 hepimizin sağlıklı günlerde nice kutlamalarda buluşması dileklerimle.. http://www.gifanimasyon.com/multi/cicek35.gif sevgiler.. |
Insan kim aliskanliklarindan zor kurtulur.Etrafimda sigarayi birakipta icen cok arkadas taniyorum.Ben sigaradan nefret ederim karsima cikan bir cok insana icmemesi icin yardimci olurum.Derler ki 10 gun boyunca icmeyecegim ama vucut onu yanlis anlar 10 gun sonra icecek der ve 10 gun boyunca dayanir sonra ister ve 10 gun icmedigin sigaranin acisini fazlasi ile cikartir.Bundan dolayi demistimn shamaniccigim. Partiniz beni cok sevindirdi icmeyenler kutlayamiyor ama sonunda bize faydalari dokunuyor.Sevgilerle... |
Valla bu destek mesajlarınızı okudukdan sonra çok utandım:( Çünkü ben 15 dk önce bir tane içtim:( İçtikden sonra çok pişman oldum ama lanet olsun içtim!!! |
sevincli bu gün yeniden başlarız... yeterki sen gerçekten sigara ile olan ilişkini bitirmeyi tercih et.. daha çok su iç.. yudum yudum aklına geldikçe... yürüyüş yap mutlaka.. sezenll arkadaşımız bırakmıştı ve çokta başarılıydı.. onun kutlama partisinde yazdıklarını oku sana destek olacaktır.. sevgiler.. actionsmile |
peki bırakmayı düşünenler için bi destek yokmu :) bıraktım diyemeyeceğim ama bırakmayı ciddi ciddi düşünüyorum... bi kendimde o cesareti bulsam..... |
olmazmı sevgili aahueda sigara bırakma telkinimiz var 12389 Sigara Bırak - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri seni de bırakanlar arasında görmekten mutluluk duyarız s456 sevgiler actionsmile Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |