![]() |
Cevap: Redflowers Sigarayı Bıraktı Kutlama Partisi Burada millet aşık olunca sigaraya içkiye başlıyor sen tam tersini yapmışsın hehe :) 20 günü geçmiş artık paçayı yırttın sayılır belki biraz daha sıkıştırmaya devam eder ama sonra tamamen unutursun. daha önce tebrik etmedim heralde ettiysemde hatırlamıyorum tebrikler alk78 |
Cevap: Redflowers Sigarayı Bıraktı Kutlama Partisi Burada Sevgili Gülpor, gulensmiley Hayatım Kadere İnatım benim ark5 Melina' cım utananadam (güzel sözlerin için çok teşekkür ederim tatlım.) Kahve arkadaşım, Vodoo' cum kahvesmiley Teoman' cım, somurturken beni kahkahalara boğan tek insan (insan mı dedim ben, melek melek) y789 Çok teşekkür ederim canlar ciğerler. 1.5 ay oldu. Çakmak sesi duyanlara inat ( ooo canım benim, kıyamam ben ona) hala dimdik ayaktayım, yıkılmadım yahu. Sevgiler. |
Cevap: Redflowers Sigarayı Bıraktı Kutlama Partisi Burada vauvv 1.5 ay oldu demek.İstikrarlı durumunu yıldıramazlar ;) Sen zaten hiç başlamamıştın kiO0 Kocamaan destek benden de sana. |
Cevap: Redflowers Sigarayı Bıraktı Kutlama Partisi Burada Teşekkür butonunun yanında bir de Tebrikler butonu olmalı sanırım :) Kutlarım çok imrendim.Adım adım yaklaşıyorum ben de,başaranlar da bu yönde bana olumlu örnek oluyor..Bunun için de ayrıca teşekkür ederim. |
Cevap: Redflowers Sigarayı Bıraktı Kutlama Partisi Burada Tebrikler... alk78 darısı diğerlerinin ve benim başıma... haydi hep beraber arkadaşımızı yüreklendirelim ve bu başarının devamını dileyelim... kop kop kop!!!sevinclis456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 AM. |