![]() |
Yeşilay Beni de Al Yanına :) Bak Mümin'cim bugün sigarayı bırakışının 22. günü. Senin şimdi son kararın mı? girlhaha Yeşilay'cı mı oldun yani? girlhahabu mudur yani Mümin? Hadi bakalım başlasın o zaman partimiz, ben İstanbul'a geldiğimde de kâr ettiklerinle beni yemeğe götürürsün sevincli (Böyle partiyi de bulamazsın ama, ne kadar anlamlı bir yazı yazdım gözlerim yaşardı y789) |
Cevap: Yeşilay Beni de Al Yanına :) Mümin'den ses seda yok.. Kararsız mı kaldı yoksa..dusun2 Neyse biz ona yakışır bir parti yapalım,artık yeşilaycı olmayan utansın..y789 22 gün dayandığına göre gerisi de gelir,kendisini tebrik ediyoruz..25889 Dumansız hava sahasına hoşgeldin Mümin....actionsmile http://img3.imageshack.us/img3/2019/sigara.png bu mudur yani Mümin?girlhaha |
Cevap: Yeşilay Beni de Al Yanına :) Mümin tebrik ederim .nedense hiç şaşırmadım sigarayı bıraktığına..Tekrar tebrikler... |
Cevap: Yeşilay Beni de Al Yanına :) sevinclisevinclisevinclisevinclisevincli arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. işlerim yoğun, birazdan çıkmak zorunda kalacağım. seyahatler arttı şu sıralar. son kararım :))) sevinclisevinclisevinclisevinclisevincli |
Cevap: Yeşilay Beni de Al Yanına :) harikasın mümincim...blissy bu kadar istikrarlı bir şekilde sigarayı bıraman ve bu kararında azimli olmana çok sevindim... sağlık dolu aydınlık dumansız hava sahasına hoş geldin...956k bol bol c vitamini ve bitki çayını hayatımızdan eksik etmiyoruz...http://www.porttakal.com/haber_img/0...65678bf4_b.jpg ve en kısa zamanda arınıp yenileniyoruz...sevgileeerr...girlhaha |
Cevap: Yeşilay Beni de Al Yanına :) hoşbulduk ablacım. meyve suları ve bitkisel çaylara sardırdım şu sıralar. beslenme de sebze ağırlıklı daha iyi oluyor. hafiften kiloda verdim. :) |
Cevap: Yeşilay Beni de Al Yanına :) tebrikler |
Cevap: Yeşilay Beni de Al Yanına :) Alıntı:
|
Cevap: Yeşilay Beni de Al Yanına :) tebrikler sevgili Mumin insallah devamli olur. |
Cevap: Yeşilay Beni de Al Yanına :) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM. |