| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese SeLamlar.. Uzun Bir Süreden Rengini BeLLi Ettiğim ÇaLışmam BeLirLi Testlerden Geçti Ve Şimdi SizLere Sunuyorum.. Benim Randımanımı Arttıran Bir ÇaLışma OLdu Gerçekten.. Umarım SizLerede Faydam Dokunabilir.. SevgiyLe KaLın.. Download : http://rapidshare.com/files/12792978...hakra.mp3.html Not : Bu Sefer Başka KişiLer Test Edemedi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Herkese SeLamlar.. Uzun Bir Süreden Rengini BeLLi Ettiğim ÇaLışmam BeLirLi Testlerden Geçti Ve Şimdi SizLere Sunuyorum.. Benim Randımanımı Arttıran Bir ÇaLışma OLdu Gerçekten.. Umarım SizLerede Faydam Dokunabilir.. SevgiyLe KaLın.. Download : http://rapidshare.com/files/12792978...hakra.mp3.html Not : Bu Sefer Başka KişiLer Test Edemedi Çünkü BöyLe Bir Fenomenden HaberLeri Yoktu Maalesef..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Tr-Ance şimdi indiricem...Çok sağol bu çalışma sayesinde daha kolay 2 nokta çalışması yapabilecekmiyiz? ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) | |
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Hiçbirşey Kazanmasınız BiLe İmgeleme Gücü Ve Rahatlama Gücü Kazanacağınızı Düşünüyorum..
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF | |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | ||
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ellerine sağlık Tr_ance... ![]() ![]() Rahatlama ve imgeleme gücü de yeter bana ![]() Alıntı:
| ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Tr-ance yaptıysa mutlaka işe yarar ![]() Umarım matriks enerjisi konusunda çok yardımı olur, özellikle benim gibi iki nokta yönteminde zorlananlara.. Bu arada bunu dinlemek için özel bi dinleme şekli var mı? Yoksa sadece yöntemi uygularken bunun da kulağımızda çalması yeterli mi? |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() eline emeğine yüreğine sağlık ![]() ![]()
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ellerine sağlık TR-ance..... faydası olacaktır büyük ihtimalle.... ama ben odaklandığım zaman betayı azaltıp alfayı yükselte biliyorum bunu hissede biliyorum..... burada değilde matrix e hükmedin köşesinde sormak istediğim bazı şeyler vardı.... iki nokta ve diğer yöntemler hakkında...... sevgiler.......... |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 1,641
173 Mesajinıza toplam 1,012 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Tr-ance emegine saglik...bende dinlemeye basladim.. yalniz benim merak ettigim.. bunu hergun dinlemekmi lazim..ne sekilde dinlersek bizim icin daha verimli olur.. Sevgiler
__________________ Asalet boyda degil, soyda olmali Incelik belde degil, dilde olmali Dogruluk sözde degil,özde olmali Güzellik yüzde degil, yürekte olmali |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Pardon YAzmayı Unutmuşum OnLarı... Çok Özür DiLerim.. ![]()
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF | |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() aaa serenity canım trance=serenity miş şimdi farkettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese SeLamlar.. Uzun Bir Süreden Rengini BeLLi Ettiğim ÇaLışmam BeLirLi Testlerden Geçti Ve Şimdi SizLere Sunuyorum.. Benim Randımanımı Arttıran Bir ÇaLışma OLdu Gerçekten.. Umarım SizLerede Faydam Dokunabilir.. SevgiyLe KaLın.. Download : http://rapidshare.com/files/12792978...hakra.mp3.html Not : Bu Sefer Başka KişiLer Test Edemedi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi