Meditasyon
bolluk meditasyonu,
meditasyon mp3,
meditasyon nedir,
meditasyon resimleri,
meditasyon hipnoz,
yoga meditasyon,
meditasyon müzik,
meditasyon,
neşternino meditasyon,
transandal meditasyon,
transandaltal meditasyon,
transantal meditasyon,
transdantal meditasyon,
| Meleklerle Irtibat?Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Meleklerle Irtibat? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben birsey ögrenmek istiyorum... Acaba Meditasyon yaparken ( Yüksek Benlik ) meleklerle irtibata gecmek mümkün mü???
Bir de bir yazi da herkesin kendine ait bir koruyucu , yardim eden bir melegi oldugunu okumustum.. Meditasyon esnasinda meleginizin ismini söylerek irtibata gecebilirsiniz ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi | |
|
13-07-2008, 03:03 PM
|
#1 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
105 Mesajinıza toplam 445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Meleklerle Irtibat? Ben birsey ögrenmek istiyorum... Acaba Meditasyon yaparken ( Yüksek Benlik ) meleklerle irtibata gecmek mümkün mü???
Bir de bir yazi da herkesin kendine ait bir koruyucu , yardim eden bir melegi oldugunu okumustum.. Meditasyon esnasinda meleginizin ismini söylerek irtibata gecebilirsiniz diyordu... Ama ben melegimin ismini bilmiyorum Ki
Bu konuda bilgisi olan var mi ? Varsa nasil ? Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur. KONFİCYUS | Offline
| |
13-07-2008, 04:05 PM
|
#2 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Meleklerle Irtibat? Her insanın doğumundan yaşamının sonuna kadar onlara eşlik eden,yol arkadaşlığı yapan melekleri vardır.Yaşamın her anında olduğu gibi,meditasyonda da melekleriniz size yol gösterir,yardımcı olur.Yüksek benlik meditasyonu meleklerinizle bir olmak değil,onların önderliğinde yüksek benliğinizle,en iyi,en saf,en bilge,en temiz halinizle buluşmak demektir.
Sadece meditasyon halinde değil,sıkıştığınız,bunaldığınız,cevap aradığınız her anda meleklerinizle irtibata geçebilir yardım talep edebilirsiniz.Meleklerinizin sesi iç ses olarak size cevap verecektir.Hepimiz zaman zaman ''içimden bir ses diyor ki'' ile başlayan sözler söylemişizdir.İşte bu ses bizim yardımcı meleklerimizin,yaşam meleklerimizin sesidir.
Ben meleklerime ve yaşam rehberlerime hiç isim takmadım.Gerek duymadım onları maddeselleştirmeye.Daha ziyade onların rehberliğine ihtiyaç duyduğumda onlara seslendim ve ''meleklerim,rehberlerim yardımıza ihtiyacım var''diyerek irtibata geçtim.
Eğer bir isim takmak gerekiyorsa da o zaten içinize doğar ve öyle seslenmek gerektiğini anlarsınız.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
13-07-2008, 04:18 PM
|
#3 (permalink)
| Üsteğmen
105 Mesajinıza toplam 445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Meleklerle Irtibat? Redflowers öncelikle tsk ler.. Ama anladigim kadariyla sen kendi ic sesine meleklerin sana bir yardimi yada konusmasi olarak nitelendiriyorsun... O zaman Meditasyon da neden icimizdeki sesi susturmaya calisiyoruz.. ilk adim olarak beynimizi susturmayi ögrenmeye calismiyor muyuz ? Yoksa o icimizde konusan tamamiyle bir melek mi ???
Ben meleklerimizin bizimle irtibata gecmek isterlerse daha farkli bir sekilde gececeklerine inaniyorum.. Örnek vermem gerekirse ; enerjileriyle , silüliyet gibi görunus olarak yada hissiyat olarak vs vs...
Eger senin dedigin gibiyse o zaman nasil ayirt edebiliriz ki beynimizin bize 2, bir ic ses olarak oyun oynamadigini ??
__________________ Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur. KONFİCYUS | Offline
| |
13-07-2008, 04:36 PM
|
#4 (permalink)
| Redflowers
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Meleklerle Irtibat? Alıntı: monange Nickli Üyeden Alıntı
Redflowers öncelikle tsk ler.. Ama anladigim kadariyla sen kendi ic sesine meleklerin sana bir yardimi yada konusmasi olarak nitelendiriyorsun... O zaman Meditasyon da neden icimizdeki sesi susturmaya calisiyoruz.. ilk adim olarak beynimizi susturmayi ögrenmeye calismiyor muyuz ? Yoksa o icimizde konusan tamamiyle bir melek mi ???
Ben meleklerimizin bizimle irtibata gecmek isterlerse daha farkli bir sekilde gececeklerine inaniyorum.. Örnek vermem gerekirse ; enerjileriyle , silüliyet gibi görunus olarak yada hissiyat olarak vs vs...
Eger senin dedigin gibiyse o zaman nasil ayirt edebiliriz ki beynimizin bize 2, bir ic ses olarak oyun oynamadigini ?? | Canım ya sen yanlış anlamışsın ya ben yanlış anlatmışım.İç sesle,zihin sesi arasında çok fark vardır.Bunu çalışmalar yaptıkça sende farkına varıcaksın.Bak mesajının sonunda hissiyat kelimesini kullanmışsın.İç sesten kastım benimde budur.Zihin sesi tamamıyle senın kontrolun altında olan bir sestir.Ne konuştuğunu,ne söyleyeceğini bilirsin ama susturmak zor özellikle ilk başlarda imkansız gibi görünür.Daha çok geçmiş olaylar üzerine yorum yapar zihin sesi,ya da o anda yaptığın şeyle ilgili sana bir çok şey söyler iyi veya kötü.
Ama meleklerinden aldığın cevaplar farklıdır.Bunları zamanla daha kolay anlayacaksın.Aldığın cevaplar beklediğin yada almak istediğin değildir.,Her sorduğunda bu şekilde oluyorsa cevaplar,evet bu zihin sesindir.Yaptığın meditasyona göre meleklerini siluet şeklinde görebilir misin bilmiyorum.Ben isim takmadığım gibi onları görmeye de çalışmadım.
Zaten her daim yanı başımda olduklarını biliyorum ve bu bana fazlasıyla yetiyor.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
13-07-2008, 05:06 PM
|
#5 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Meleklerle Irtibat? Sevgili monange sorduğun soruya cevabı redflowers çok güzel vermiş.Ama sanırım senin için yeterli değil ve ya sen farklı düşünüyorsun... olabilir...Peki bende şimdi şunu merak ettim iç sesimiz neden meleklerimizin yardımı olmasın bunu nerden biliyorsun? dusun | Offline
| |
13-07-2008, 05:55 PM
|
#6 (permalink)
| Guest | Ynt: Meleklerle Irtibat? redflowerim, duru'm ikinizide teşekkürler ederim ama monange'nin sorusuda yerinde nasıl ayıracağız..aslında redflowers açıklamış..ama tam olmadı herhalde..monangeciğim içsel ses daha kibar ve naziktir..çok afedersin entellektüel zihnimiz. cevap verirken." s.l.k daha anlamadınmı dercesine konuşur...oysa içsel sesimiz daha nazik kibar ve sabırlıdır..bunların ayırımı aslında anlatılacak gibi değil..içsel sesin konuştuğu zaman bilirsin..bu " biliş" in tarifi yoktur yaşanması gerekir..bazen ses falanda duymazsın..sedece yaparsın ve bilirsinki yönlendirilmişsindir..kuranı kerimdede yazdığı söylenir... herkesin iki hafaza melekleri vardır diye...sen onlardan ne kadar sık rehberlik istersen, onların farkına varmayıda öğrenirsin..yaşamadan anlatılması ancak bu kadar mümkün oluyor..balım..kusura bakma emi..bizim lisanımız ancak bu kadarına yetti.saygılı sevgiler |
| |
13-07-2008, 05:59 PM
|
#7 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Meleklerle Irtibat? Haaa cekim yasasi devrede valla... tam duru ya cevap yaziyordum ve kendi kendime dedim ki Hayal abla henüz birsey demedi... Birde onu dinlesem diyordum.. Cevabi göndermek istedigim sirada bu konuya cevap geldi , bir onu okuyun isterseniz msj i geldi.. ;)
| |
13-07-2008, 06:00 PM
|
#8 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Meleklerle Irtibat? Simdi Hayal ablacim estagfurullah .. anlatim seklinizi her zaman begeniyorum ve anliyorum...
Evet Redflowers in 2. mesajinda ne demek istedigini daha iyi anladim.. Bende bu ic sesin tam olarak o olup olmadigini düsünmeye baslamistim... Aslina bakacak olursan bende tam bilmiyorum.. O yüzden siz bilenlerle konusup , olayi anlamak istiyorum..
| |
13-07-2008, 06:28 PM
|
#9 (permalink)
| Guest | Ynt: Meleklerle Irtibat? Alıntı: monange Nickli Üyeden Alıntı
Haaa cekim yasasi devrede valla... tam duru ya cevap yaziyordum ve kendi kendime dedim ki Hayal abla henüz birsey demedi... Birde onu dinlesem diyordum.. Cevabi göndermek istedigim sirada bu konuya cevap geldi , bir onu okuyun isterseniz msj i geldi.. ;) | Alıntı: monange Nickli Üyeden Alıntı
Simdi Hayal ablacim estagfurullah .. anlatim seklinizi her zaman begeniyorum ve anliyorum...
Evet Redflowers in 2. mesajinda ne demek istedigini daha iyi anladim.. Bende bu ic sesin tam olarak o olup olmadigini düsünmeye baslamistim... Aslina bakacak olursan bende tam bilmiyorum.. O yüzden siz bilenlerle konusup , olayi anlamak istiyorum.. | canım benim bazı şeyleri biliyoruz ama, anlatırken fizksel tarif bulnakta zorlanıyoruz..bu soruların cevabı maalesef..bildiğimiz şeylerle tarifi imkansız..keşke hepsini anlatabilsek..ama en yakın tarifi yine redflowerim vermeye çalışmış...yalnız ben şuna inandım iman getiridimki..sen bize bu sorularla kök söktüreceksin.. ..eh napalım ben razıyım..arkadaşlarımında itiraz edeceğini sanmıyorum.. |
| |
13-07-2008, 06:32 PM
|
#10 (permalink)
| Redflowers
| Ynt: Meleklerle Irtibat? Ablacım gelişmek,öğrenmek için sorulan sorulara boynumuz kıldan ince.Elimden geldiğince,bilgimin yettiğince cevaplamaya çalışırım .
| | | |