Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/)
-   -   IŞIĞI ÇAĞIRMA ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/12813-isigi-cagirma.html)

turunç 17-12-2008 05:53 PM

Paylaştığınız için teşekkürler. En kısa zamanda deniyeceğim.

Işıldayan Safir 07-07-2010 06:43 PM

Cevap: IŞIĞI ÇAĞIRMA ...

melodiss, Pamukk ve yelizim paylaşımlarınız çok güzel. teşekkür ederim her birinize.

Sevgiler. sapkal89

zahiri 07-07-2010 07:33 PM

o kadar cok sey var ki deneyecegim :)

roseone 27-09-2010 12:10 AM

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim. yazıyı sonuna kadar okudum ve anladım meditasyonu gerçekleştirip ışığı istedigimiz kişiye yolladıgımızda ona iletmek istedigimiz mesajı içimizden tekrar edip söyleme şansımız varmı ? cevaplarsanız çok mutlu olurum. TEŞEKKÜRLER

kuzusu 27-09-2010 12:47 AM

paylasımlar gercekten harika tesekkr ederim herkese

Işıldayan Safir 27-09-2010 10:45 AM

Alıntı:

roseone Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770365)
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim. yazıyı sonuna kadar okudum ve anladım meditasyonu gerçekleştirip ışığı istedigimiz kişiye yolladıgımızda ona iletmek istedigimiz mesajı içimizden tekrar edip söyleme şansımız varmı ? cevaplarsanız çok mutlu olurum. TEŞEKKÜRLER

Kesinlikle. Ben çalışmalarımda hep mesaj gönderirim. Yani söyleyemediğim şeyler varsa bu yolla iletmek beni rahatlatır. Duymasa da hisseder diye düşünürüm. İnanırım da buna. Her meditasyonun bir amacı var. Ancak zaman zaman bunları istediğiniz şekle dönüştürebilirsiniz. Mesela güneş meditasyonunu başka bir arkadaşım bana pozitif enerji çalışması yaparken kabulde kullanmıştım ve etkili olmuştu.

Şuan anladığım kadarıyla telepati kurmak istiyorsun arkadaşınla. Mesajlarını söylemen etkili olacaktır. Hatta doğrusu budur.

Sevgiyle kal. actionsmile

roseone 27-09-2010 06:40 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770392)
Kesinlikle. Ben çalışmalarımda hep mesaj gönderirim. Yani söyleyemediğim şeyler varsa bu yolla iletmek beni rahatlatır. Duymasa da hisseder diye düşünürüm. İnanırım da buna. Her meditasyonun bir amacı var. Ancak zaman zaman bunları istediğiniz şekle dönüştürebilirsiniz. Mesela güneş meditasyonunu başka bir arkadaşım bana pozitif enerji çalışması yaparken kabulde kullanmıştım ve etkili olmuştu.

Şuan anladığım kadarıyla telepati kurmak istiyorsun arkadaşınla. Mesajlarını söylemen etkili olacaktır. Hatta doğrusu budur.

Sevgiyle kal. actionsmile

Açıklama için çok teşekkür ederim melek yürekli insan :) bu sitede benim karanlıklarıma ışık tutan en güzel enerjiyi bana hissettiren ve inançla bunları uygulamama vesile olduğun için sana ne kadar teşekkür etsem inan azdır. En çaresiz anımda çarelerimin tükenmediğine ışık tutan bu site ALLAH tarafından bana verilmiş en büyük çare ve hediye oldu. biraz sabırsız ve zorlamalar yaşasamda inanacım sonsuz ve ne istedigimi biliyorum ve yılmadan seninle konuştugum andan itibaren uyguluyorum ne istedigimi Evrene ilettim ve onaylamalarımla meditasyon ve telkin müzikleriyle istedgime an ve an daha yaklaştıgımı biliyorum sadece sabrediyorum. ve onaylamalarıma annemde eşlik etmeye başladı :) BEN NE İSTEDİGİMİ BİLİYORUM! BEN SEVDİĞİMİN ARAMASINI SEÇİYORUM! BEN SEVDİĞİME İNANIYORUM GÜVENİYORUM VE ONUNLA MUTLULUĞU AŞKI YAŞAMAYI SEÇİYORUM. VE ŞİMDİ ŞUAN SEVDİĞİMİN BENİ TELEFONLA ARAMASINI SEÇİYORUM 12389 8977

Ve sana birkez daha candan gönülden TEŞEKKÜR ederim melek yüreklim ;)

Işıldayan Safir 27-09-2010 08:09 PM

Ben teşekkür ederim. ttli3

gultanesi 03-04-2011 01:07 AM

harika bir paylasim bende deneyecegim eline saglik sevgiyle kal

Nazife_p 03-04-2011 02:01 AM

merhaba guzel bilgi paylasiminiz icin. ben birazonce yaptim. zaten kendim de Reiki uyguluyorum. onun etkisinden mi bilmiyorum aninda sicakligi hissettim. Ben mekana uyguladim. Herkese tavsiye ederim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:00 PM.