![]() |
PARA SEVGİDİR DUASI PARA SEVGiDiR DUASI Evrensel Kutsal Kaynak Kendimi ve hayatimi senin bereketine açıyorum. Bu onurlu evrende özgürce dolasan berekete, Birkaçımıza değil hepimize yetecek berekete. Kutsal bir varlık olarak aydınlanma yolumda kendimi açıyorum. Yardım et, Paranın senden ayrı olmadığını öğrenmeme Benim senin parçan olduğum gibi Senin de benim parçam olduğun gibi Paranın da senin bir parçan olduğunu Öğrenmeme yardım et. Paranın ruhsal eğitim surecimin vazgeçilmez bir parçası olduğunu öğrenmeme, Parayı kontrol edenin ben olmadığımı öğrenmeme yardım et. Öğret bana, Parayla ilgili alışkanlıklarımı değiştirmeyi. Parayı sevgiye dönüşen bir enerji olarak görmeyi Öğret bana, Dünyaya gönderdiğim her para değeri bir sevgi ve ışık seli olarak aksin. Gönderdiğim her para değeri ona dokunan insana sevgi aşılasın. Her geçen gün kalbimi ve zihnimi, paranın sevgi olabileceği düşüncesine açmama yardım et. Para ile ilgili olumsuz düşüncelerden arınmama, Paranın sevgi olduğu düşüncesine sahip çıkmama Yardım et. Bunun için ve her gün hayatıma getirdiğin, bereket için sana sonsuz şükran duyuyorum. Takdirin gibi olsun. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 PM. |