![]() |
Aşk İçin Gül Meditasyonu Aşk İçin Gül Meditasyonu Sakin ve sessiz bir ortamda olmalısınız. Sırtınızı rahatça dayadığınız ve sevdiğiniz bir yere oturun. Gözlerinizi kapatın ve düşüncelerinizi durdurun. Biliyorum bu yazıldığı kadar kolay değildir. Zaman içinde egzersizle her gün biraz daha kolay ve uzun süre bunu başardığınızı göreceksiniz. Şimdi nefesinizi dinleyin. Beyninizin sizi çeşitli düşüncelere çekmesine izin vermeyin. Bir gül düşleyin. Yeni bir aşkı kendinize çekmek istiyorsanız pembe, var olan aşkınızı güçlendirmek istiyorsanız, kırmızı, birlikteliğinizin evliliğe dönüşmesini istiyorsanız beyaz, kavgaların son bulmasını istiyorsanız sarı bir gül olmalı bu. Gülünüzün kokusunu duymaya çalışın. Bu kokuyla içinizin mutlulukla dolmasına izin verin. Şimdi gülün büyümeye başladığını hayal edin. Gittikçe büyüyor ve yaprakları açılıyor. Sizden daha büyük bir gül oldu. Şimdi usulca tırmanıp o gülün içine girdiğinizi düşleyin. Orada sizi bekleyen biri var. Gördünüz mü. Bu sizin partneriniz veya henüz tanışacağınız kişi. Eğer yeni bir aşkı kendinize çekmek istiyorsanız birbirinizden hoşlandığınızı düşleyin. Eğer bir partneriniz varsa ona sarıldığınızı, birbirinize sevginizi söylediğinizi düşleyin. Onunla konuşmak istediğiniz, çözüme ulaştırmak istediğiniz her şeyi bir kenara bırakın ve sadece sevginizi ifade ettiğinizi düşünün. Bunun için mutlaka konuştuğunuzu düşlemeniz gerekmez. Sonra ona sevgiyle bakın ve gülün içinden çıkın. Yavaşça gözlerinizi açın. Bu meditasyonu yaklaşık 15 dakika yapmaya çalışmalısınız. Kısa süre sonra mucizevi sonuçları yaşamınıza çektiğinizi fark edeceksiniz |
sne denedınmı peki işe yaradımı? |
bende merak ettim deneyip de işe yaryn var mı? bi de gördüğümz kişi çekmeyi istediğimz tip birisi olabilr mi? |
paylasim icin cok tesekurler denedim sonunda tam gozlerimi actigimda gulun dikenleri elime batti.Kusura bakma her gul dendiginde bir diken aklima geliyor :) |
merhabalar .. actionsmile bu tarz çalışmalar sipritüel çalışmalardır.. gerekli saygı ve sevgiyle ritüeline uygun olarak yaparak arkasından güven içinde enerjiyi serbest bırakırsanız mutlaka güzel sonuçlar alacaksınızdır.. her konu da olduğu gibi burada da dikkat edeceğimiz önemli nokta kendimiz ve bütünümüz için en hayırlısını dilemek olmalı.. nasıl ki kendi hür irademize müdahale edilmesini istemiyorsak aynı saygıyı enerji çalışmaları yaptığımız konular içinde göstermeliyiz.. super en güzel aşkı kolaylıklarla yaşamanız dileklerimle.. http://img520.imageshack.us/img520/7455/gif791iz.gif sevgiler.. |
ben bu gece uyumadan önce bu alıştırmayı yaptım...Bakalım...Bizim bahçemizde eskiden muhteşem kokulu pembe güller vardı, çabuk geçmeyen, çay kokulu güller...tOMURCUKLARTIN KOKUSU çaya benzerdi. Özledim o günleri. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:20 PM. |