![]() |
Cevap: Affetme ve Sevgi Meditasyonu çok güzel bir paylaşım emeğinize sağlık. Alıntı:
henüz dinlemediysen Özlem hanımın 2010 senesi için hazırladığı affetme meditasyonu :) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...utsal-3-a.html ben dinledim çok güzel. tamamı ıle atamasamda bu affedememe duygumu (ki bunda düzenli dinlemememin etkisi vardır), yine de iyileşme gösterdiğime eminim. sana da faydası olacağını düşünüyorum. sevgilerimle. |
Cevap: Affetme ve Sevgi Meditasyonu Alıntı:
merhabalar...meditasyonu indirmeye çalıştıgım da error veriyor. yardımcı olabilimisiniz lütfen... |
Cevap: Affetme ve Sevgi Meditasyonu affetme meditasyonunu 3 gundur hem kendim için hemde arkdşımla aramızda ki olaylar için yaptım ve yuzume bakmayan ilgisiz kişi biran da gitti ve beni aradı.....mucize gibiydi...sonra oturup aglamam da cabası... |
Cevap: Affetme ve Sevgi Meditasyonu “Seninle paylaştığım tüm hayatlarımda bilerek ya da bilmeyerek yaptığım tüm yanlışlardan, zorluklardan ve sana yansıttığım öfke, kızgınlık gibi tüm negatif duygulardan dolayı senden özür dilerim. Lütfen bunu kabul et ve beni bağışla. Ben de seni sevgiyle bağışlıyorum. Şu andan itibaren seni kendimden,kendimi senden özgür bırakıyorum. İkimizin de yolu Tanrısal ışık ve sevgi olsun.” |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:37 PM. |