Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/)
-   -   Kendini-takdir etme meditasyonu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/472568-kendini-takdir-etme-meditasyonu.html)

YESHAPPY 07-04-2010 12:01 AM

Kendini-takdir etme meditasyonu

Kendinizi günlük hallerinizden birinde hayal edin ve (tanıdığınız ya da yabancı) birinin size büyük bir sevgi ve hayranlıkla bakarak, çok beğendiği bir özelliğinizden söz ettiğini imgeleyin. Şimdi birkaç kişi daha yerleştirin görüntüye. Bu insanlar da geliyor ve harika bir insan olduğunuz konusunda aynı görüşte olduklarını söylüyorlar. (Eğer hu sizi utandırıyorsa, sonuna dek dayanmaya çalışın.) Giderek daha çok, daha çok insan gelip gözlerinde müthiş bir sevgi ve saygıyla size bakıyor.

Kendinizi bir törende ya da bir sahnede imgeleyin sonra; hepsi de sizi seven ve takdir eden insan kalabalıkları sizi alkışlayıp tezahüratta bulunuyorlar. Alkışlarının kulaklarınızda çınladığını işitin. Ayağa kalkın, başınızı eğerek onları selâmlayın ve gösterdikleri destek ve takdir için teşekkür edin.

"Yaratıcı İmgeleme"

cymbella 07-04-2010 12:22 AM

Cevap: Kendini-takdir etme meditasyonu

aaa bu benim en çok yaptığım şeylerden biriy789 hayal kurarken kendimi sahnede bi tiyatro oyununda yada elimde kemanla falan hayalederim böyle seyircileri selamlarken.ama ne alkış ne alkış yıkılıo salon.sevincli

yaseminist 07-04-2010 08:01 AM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 601793)
Kendinizi günlük hallerinizden birinde hayal edin ve (tanıdığınız ya da yabancı) birinin size büyük bir sevgi ve hayranlıkla bakarak, çok beğendiği bir özelliğinizden söz ettiğini imgeleyin. Şimdi birkaç kişi daha yerleştirin görüntüye. Bu insanlar da geliyor ve harika bir insan olduğunuz konusunda aynı görüşte olduklarını söylüyorlar. (Eğer hu sizi utandırıyorsa, sonuna dek dayanmaya çalışın.) Giderek daha çok, daha çok insan gelip gözlerinde müthiş bir sevgi ve saygıyla size bakıyor.

Kendinizi bir törende ya da bir sahnede imgeleyin sonra; hepsi de sizi seven ve takdir eden insan kalabalıkları sizi alkışlayıp tezahüratta bulunuyorlar. Alkışlarının kulaklarınızda çınladığını işitin. Ayağa kalkın, başınızı eğerek onları selâmlayın ve gösterdikleri destek ve takdir için teşekkür edin.

"Yaratıcı İmgeleme"

Harikaymış bu, okurken bile çok mutlu oldum sevincli
Ben de artık sürekli olarak bunu uygulayacağım, çok teşekkürler...y789

YESHAPPY 07-04-2010 12:30 PM

Demekki hepimiz farkında olmadan yapıyormuşuz bunuy789
Bende okuduğumda çok mutlu olmuştum aa ben bunu yapmıştım diye :)
Çok hoşuma gidyor benim de s456

derya88 07-04-2010 01:22 PM

yeterin çok alkışladınız yeter

derya88 07-04-2010 01:22 PM

25889nasıl hayal amay789

YESHAPPY 07-04-2010 01:24 PM

Sağlam ;)

Nefti_ 02-07-2010 01:20 PM

Ben de hep bir konferans verdiğimi konferans sonucunda da insanların beni ayakta alkışladıklarını hayal ederdim:)alk78

YESHAPPY 07-07-2011 01:29 AM

Bu meditasyonu Nisan aylarında yaptım ve Kasım ayında meditasyon kendini gerçekleştirmeye başladı. Gerçekten sahnedeydim, alkışlandım ve beğenileri de duydum :) Allah'ım sana şükürler olsun. Hislerinizden vazgeçmeyin ;)956k

aşk kırıntısı 07-07-2011 10:30 AM

ergenlik dönemlerimde bu tür imgelemelerim vardı ... hatta birde en güzel kıyafetlerimi giyer kendimi öyle hayal ederdim ...
annem kızım yine dolabını boşaltmışsın her yer darmadağın ,niye şimdi giyiniyorsun derdi:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 AM.