![]() |
Kendini-takdir etme meditasyonu Kendinizi günlük hallerinizden birinde hayal edin ve (tanıdığınız ya da yabancı) birinin size büyük bir sevgi ve hayranlıkla bakarak, çok beğendiği bir özelliğinizden söz ettiğini imgeleyin. Şimdi birkaç kişi daha yerleştirin görüntüye. Bu insanlar da geliyor ve harika bir insan olduğunuz konusunda aynı görüşte olduklarını söylüyorlar. (Eğer hu sizi utandırıyorsa, sonuna dek dayanmaya çalışın.) Giderek daha çok, daha çok insan gelip gözlerinde müthiş bir sevgi ve saygıyla size bakıyor. Kendinizi bir törende ya da bir sahnede imgeleyin sonra; hepsi de sizi seven ve takdir eden insan kalabalıkları sizi alkışlayıp tezahüratta bulunuyorlar. Alkışlarının kulaklarınızda çınladığını işitin. Ayağa kalkın, başınızı eğerek onları selâmlayın ve gösterdikleri destek ve takdir için teşekkür edin. "Yaratıcı İmgeleme" |
Cevap: Kendini-takdir etme meditasyonu aaa bu benim en çok yaptığım şeylerden biriy789 hayal kurarken kendimi sahnede bi tiyatro oyununda yada elimde kemanla falan hayalederim böyle seyircileri selamlarken.ama ne alkış ne alkış yıkılıo salon.sevincli |
Cevap: Kendini-takdir etme meditasyonu Alıntı:
Harikaymış bu, okurken bile çok mutlu oldum sevincli Ben de artık sürekli olarak bunu uygulayacağım, çok teşekkürler...y789 |
Cevap: Kendini-takdir etme meditasyonu Demekki hepimiz farkında olmadan yapıyormuşuz bunuy789 Bende okuduğumda çok mutlu olmuştum aa ben bunu yapmıştım diye :) Çok hoşuma gidyor benim de s456 |
Cevap: Kendini-takdir etme meditasyonu yeterin çok alkışladınız yeter |
Cevap: Kendini-takdir etme meditasyonu 25889nasıl hayal amay789 |
Cevap: Kendini-takdir etme meditasyonu Sağlam ;) |
Cevap: Kendini-takdir etme meditasyonu Ben de hep bir konferans verdiğimi konferans sonucunda da insanların beni ayakta alkışladıklarını hayal ederdim:)alk78 |
Cevap: Kendini-takdir etme meditasyonu Bu meditasyonu Nisan aylarında yaptım ve Kasım ayında meditasyon kendini gerçekleştirmeye başladı. Gerçekten sahnedeydim, alkışlandım ve beğenileri de duydum :) Allah'ım sana şükürler olsun. Hislerinizden vazgeçmeyin ;)956k |
Cevap: Kendini-takdir etme meditasyonu ergenlik dönemlerimde bu tür imgelemelerim vardı ... hatta birde en güzel kıyafetlerimi giyer kendimi öyle hayal ederdim ... annem kızım yine dolabını boşaltmışsın her yer darmadağın ,niye şimdi giyiniyorsun derdi:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 AM. |