![]() |
BİR SORUM VAR arkadaşlar ağustos ayında radyodan canlı yaptığımız enerji yükseltme meditasyonu tam 49 dakika sürüyor...bu mediye müzik eklediğim zaman 50-55 dakikayı bulur...bu meditasyonu yaptığımızda, içinde her şeyden biraz vardı..yani enerji yükseltme, çekim yasası..vs..enerjiyi zaten her medide yükseltiyoruz....yeniden enerji yükselme diye bir meditasyonun lüzumsuz olduğunu düşünüyorum..aranızda ben bu meditasyonu uzunluğuna rağmen yapıyorum olduğu gibi kalsın diyen olursa tekrar seslendirip müzik ekliycem..ve siteye koyucam..önerilerinize ihtiyacım var... |
Ynt: BİR SORUM VAR Hayal ablacim lütfen bu enerji yükseltme meditasyonunu yap eminim bilhassa Almanyada olan bir cok insanin buna ihtiyaci var ve bunun icin sana minnettar olacaklardir Sana ve emegine yürek dolusu Tesekkürler 96 96 96 |
Ynt: BİR SORUM VAR sevgili ilkbahar smil56 ( sonbahar değil) yap hayal ablacığım demiş şamanda onaylamış tabiiki yaparım hele hele, dinleyenler almayada ki vatandaşlarımız olacaksa..bilirim ben orayııııı..insanın enerjisini nasıl düşürür..ben kurtuldum, darısı isteyenlerin başına...tamam balım yaparım..ben çok uzun diye düşündüm..o yüzden sordum en kısa zamanda yüklerim... |
Ynt: BİR SORUM VAR cok saol senı kocaman öpüyrum günlügünüde hergün tekrar okuyorum bütün kalbımle yanındayım senı cıdden cok sevıyorum girlhaha girlhaha girlhaha girlhaha girlhaha girlhaha |
Ynt: BİR SORUM VAR sevgili ilkbaharcım sonbaharcım.. ttli3 ben değiştiriyorum tatlım mesajlarını ama artık sende forumumuzun deneyimli üyelerinden oldun.. yeri gelince gelen arkadaşlarımıza yol göstereceksin.. senin sayende ufak bir hatırlatmada bulunmuş olayım.. büyük harf kullanmak yasak.. küçük harfler kullanarak yazalım mesajlarımızı.. b456 anlayışın için teşekkür ederim.. tender45 sevgiler.. hismiley hayal ablam.. her şey için sağol var ol.. ark5 yolun aydınlıklarla yüreğin mutluluklarla dolsun bol bolda yolumuzu yansısın ışığın hep böyle.. teşekkürler.. kiss3 |
Ynt: BİR SORUM VAR Saol canim yeni ögrenmeye calisiyorum tesskür y789 |
Çok iyi bişi duydum k8908 Teşekkürler şimdiden |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:49 AM. |