| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :)Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar, Bende kaç gündür bu arkadaşa teşekkür etmek için arıyordum. Neyseki kısmet bu güne Benim bu foruma uye olmama sebep olan bu süratinizden dir. bilgilerinize sunuyorum. vede çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık sevgi ile kalın. saygılar... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 31
24 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Arkadaşlar, Bende kaç gündür bu arkadaşa teşekkür etmek için arıyordum. Neyseki kısmet bu güne Benim bu foruma uye olmama sebep olan bu süratinizden dir. bilgilerinize sunuyorum. vede çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık sevgi ile kalın. saygılar
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #52 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tesekkür: 24
24 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() indiriyorum. çok çok teşekkürler :) elinize ağzınıza sağlık... |
![]() | ![]() |
![]() | #53 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Kocaeli
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Melinda ses gerçekten çok güzel öylesine çalışırken açtım kapatamıyorum. Çok Çok güzel olmuş efektlerde ama seslendirme ve ses muhteşem eline diline sağlık
__________________ http://yapabiliriz.blogspot.com/ ÇOK İYİ ISRAR EDERİM. Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum" Başta kendimi sonra herkesi affettim. |
![]() | ![]() |
![]() | #54 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Harikasın Melinda, Bugün ses kaydını indirdim ve az önce dinledim. Tek kelimeyle muhteşem olmuş. Sesin gerçekten harika. Fon müziğini çok iyi seçmişsin ve anlatırken arka planda oluşan efektler, küçük aralar.... çok iyi. Hergün dinlemek için mp4 üme kaydettim. Ellerine emeğine sağlık, Keşke diğer meditasyonu da seslendirsen. Bilinçaltı temizleme meditasyonunu. Kendi adıma çok çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle, sağlıcakla kal.
__________________ -BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM- Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #55 (permalink) | |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Neden olmasın sevgili Perfinya? :) Zaten bir kaç hafta içinde bu çalışmalardan sık sık yapıp sunacağım hizmetinize :)
__________________ Sevgiyle ve güvenle... :) | |
![]() | ![]() |
![]() | #56 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Dinlemek için Sabırsızlıkla bekliyoruz.İyi ki varsın. Harikasın. Çok profesyonel bir çalışmaydı bu hayran kaldım. Sevgilerimle...
__________________ -BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM- Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı... ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #57 (permalink) |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bu hbere bende çok sevindim..çok keyif alıyorum dinlerken eline yüreğine sağlık..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #58 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 851
418 Mesajinıza toplam 1,764 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sesine sağlık melinda çok beğendim.Teşekkürler iyiki varsın... ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #59 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 188
81 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Ses muhteşemmm. Çok tanıdık geldi bana ayrıca. Ben de ilk dinlemede sesin güzelliğine takılıp meditasyonun havasına giremeyenlerdenim ![]() Efektler bu kadar mı güzel oturur yerlerine. Fırtına diyorsun rüzgar sesi,vb... Emeğin için teşekkürler Bilge. Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #60 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Bulunduğu yer: yunanistan,xanthi
Tesekkür: 48
25 Mesajinıza toplam 81 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() iyiki varsin harika olmus
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar, Bende kaç gündür bu arkadaşa teşekkür etmek için arıyordum. Neyseki kısmet bu güne Benim bu foruma uye olmama sebep olan bu süratinizden dir. bilgilerinize sunuyorum. vede çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık sevgi ile kalın. saygılar...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi