![]() |
Çıkış yolunda... Ben'de siteye yaşadığım birşeyleri eklemek istedimm... umarım başkalarına olumlu etkim dokunur ---------------------------------------- http://images.gittigidiyor.com/2234/...22346736_0.jpg Yaşadığımız yer bir kutbiyet dünyasıdır "+sevgi" / "-korku" iki uç ana kutup noktasıdır. Kutuplardan birine nekadar yaklaşırsanız diğerinden okadar uzaklaşırsınız. Ve bu kutuplardan dışarı çıktığınız anda ikiside "yok/bir" olur. İsteğiniz yani dileğiniz (bilerek veya bilmeyerek) evrene gönderdiğiniz her düşünce, üzerine yüklediğiniz titreşim frekansı ile çabuk yada geç oluşacaktır. Ben'im yaşadığım çıkışı örnek olarak verirsem daha iyi anlayabilirsiniz diye düşünüyorum; Titreşim yüksek frekanslı düşünceler korku veya sevgi heyecanı ile arttırılabilir, ( Ben'de müzik ile aktifleşiyor şimdilik ) ve bu artış bedeninizde tüğlerinizin ürpermesi şeklinde oluşmaya başlar, daha sonra kafanızın üzerinde sıcak/soğuk akımlar hissetmeye başlarsınız. Arkasından başınızın üzerinde sanki halıya sürtülmüş bir balonun elektriklenmesi gibi bir his duymaya başlarsınız. Sizi içine almaya başlayan enerji alanını giderek hissetmeye başlarsınız. Nefes almak/vermek size hiç tadmadığınız kadar lezzet vermeye başlar. Bu hali sürdürebildikçe çoğalır katlanır ve sihir başlar. (Elbetteki birçok yol vardır, ama bu benim geçtiğim bir yol...) |
Cevap: Çıkış yolunda... "abcçde" teşekkür ettiğin için teşekkür ederim ... :) |
Cevap: Çıkış yolunda... Arkasından başınızın üzerinde sanki halıya sürtülmüş bir balonun elektriklenmesi gibi bir his duymaya başlarsınız. Sizi içine almaya başlayan enerji alanını giderek hissetmeye başlarsınız 1 kez daha isik gordum kendimde :p |
Cevap: Çıkış yolunda... Alıntı:
" arca , aşk kırıntısı , naz78 , planner , yeni bir hayat , zahiri " Sizede teşekkür ederim :) |
Cevap: Çıkış yolunda... " arca , aşk kırıntısı , naz78 , planner , yeni bir hayat , zahiri " Sizede teşekkür ederim :)[/quote] inceliğin için ben teşekkür ederim...nerelerdesin bu arada?actionsmile |
Cevap: Çıkış yolunda... Alıntı:
O sizin inceliğiniz actionsmile Ayakkabılarımın içindeyim genelde y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:40 PM. |