![]() |
Çekim yasası Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çekim Yasasını tüm güçü ile devreye sokan Meditasyon İndiriyorsun, dinliyorsun ve talimatlara uyuyorsun. Hayal güçünüz kuvvetli ise çok işinize yarıyacak. Reiki, Kuantum dokunuş aslında hepsi temelde aynı şeyler, sadece insanlar para kazanmak için farklı isimler altında çalışma yapıyor. Aslında enerji ile şifalanma veya herhangi başka bir değişiklik yaratmak için hayatın her alanında tamamem bizim hayal güçümüze ve ona olan inancımıza bağlı. Dua etdiğimizde, iyi konsantre olduğumuz zamanda aynı şekilde aslında enerji gönderiyoruz olaylara veya insanlara. Konsantrasyon na kadar kuvvetli ise etkisi o kadar çok olur. LİNK: http://rapidshare.com/files/42497185...Meditasyon.mp3 |
Cevap: Çekim yasası Açtığınız konu ile biraz bilgilendirme yapabilir misiniz ? |
Cevap: Çekim yasası Link çalışmıyor mu acaba ? Yoksa ben mi başarılı olamadım ? |
Cevap: Çekim yasası teşekkürler indiriyorum dinlicem ihtiyacım vardı.. |
Cevap: Çekim yasası Alıntı:
link sağlam...nerde takıldınız |
Saygılarımı sunuyorum, tekrar teşekkürler. |
Cevap: Çekim yasası Paylaşım için teşekkürler. |
Cevap: Çekim yasası merhaba. joseffb06 bu medıtasyona ıhtyacım var ama rapıdden ındıremıorum. bı iyilik yapıp medıtasyonu baska sıteden upload edebılırmısn?? |
kusura bakma arkadaşım link şuan sağlam değil. paylaşımı yapan arkadaş umarım yorumunuzu görüp tekrar linki başka bi siteden paylaşır. |
Cevap: Çekim yasası çekim_Yasası Meditasyon.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download ben indirmiştim birde bunu deneyin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 AM. |