Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/)
-   -   Seslendirilmiş İçsel Gülümseme Meditasyonu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/617416-seslendirilmis-icsel-gulumseme-meditasyonu.html)

CaSaNoVa 20-01-2011 06:37 PM

Seslendirilmiş İçsel Gülümseme Meditasyonu

Bir gün Çok başım ağrıyordutuh788 ve içsel gülümseme meditasyonunu yapmak geldi aklıma ve seslendirdim

Amatörce yaptıgım bu seslendirmeyi sizler ile paylaşmak istedim.44a

Gerçi ben seslendirilmelerde bayanların sesinin daha etkili olduğu düşünüyorum .:)

Sürç i lisan ettiysek af ola cat56

Hepinize iyi dinlemeler actionsmile

Işıldayan Safir 20-01-2011 06:42 PM

Cevap: Seslendirilmiş İçsel Gülümseme Meditasyonu

Teşekkürler CaSaNoVa. ttli3

En kısa sürede dinleyeceğim. Emeğine sağlık.

Sevgilerimle. actionsmile

Stroncow 20-01-2011 06:44 PM

İndiriyorum şu an ..Teşekkürler CaSaNoVa

can_can_ny 20-01-2011 07:03 PM

elline sağlık güzel paylaşım ama inmiyor neden kine :(

can_can_ny 20-01-2011 07:11 PM

Güzel olmuş şuan dinliyorum.Biraz daha çalışırsan bu işi yapabilirsin bencee :))))
Sevgilerrr

Teşekkürler

CaSaNoVa 20-01-2011 07:16 PM

Alıntı:

can_can_ny Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787690)
Güzel olmuş şuan dinliyorum.Biraz daha çalışırsan bu işi yapabilirsin bencee :))))
Sevgilerrr

Teşekkürler

Teşekkür ederim

Dediğim gibi amatörce yaptım foruma koymak gibi niyetim yoktu ilk başta...

Neptün 20-01-2011 08:00 PM

Ellerine sağlık casanova harika seslendirmişsin :)

can_can_ny 21-01-2011 09:52 AM

Alıntı:

CaSaNoVa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787691)
Teşekkür ederim

Dediğim gibi amatörce yaptım foruma koymak gibi niyetim yoktu ilk başta...

Günaydın,

İlk dinlemeye başladığında dediğin gibi garip geliyor erkek sesinden ama sonra kulağa hoş geliyor.Hissettiğimi hemen paylaşmak istiyorum :)
Dün akşam iş çıkışı indirdim iş yerinde ilk kısımını dinledim.Sonra çıktım işten yolda kulaklığımla dinledim kendimi tam verememiş olsam bile dakikalr sonra yüzümde kendi kendime bi gülümseme olduğunu farkettim.
Şunu anladım ki meditasyon olsun,olumlama olsun hepsini senin yaptığın gibi seslendirip kulaklıkla dinlemek hem daha etkili ,hemde erteleme olayına daha faydalı,direk kulaklığı takıyosun ve dinliyorsun ertelem için hiçbir bahanen yok süper gerçketen :=))
Ben şimdi kendime yaptığım ansiklopodi haline gelebilcek tarzda olan çalışmalarımın arasından kendime seçip seslendiricem altına müziği nasıl koyucam bilmiyorum ama onun araştırmasını içine girdim şimdi ama sen dersen ben sana ipucu vereyim hayır demem :))))

Ellerine emeğine sağlık tekrardan teşekkür ederim :))

SEvgiyle kal

CaSaNoVa 21-01-2011 10:06 AM

Alıntı:

can_can_ny Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787730)
Günaydın,

İlk dinlemeye başladığında dediğin gibi garip geliyor erkek sesinden ama sonra kulağa hoş geliyor.Hissettiğimi hemen paylaşmak istiyorum :)
Dün akşam iş çıkışı indirdim iş yerinde ilk kısımını dinledim.Sonra çıktım işten yolda kulaklığımla dinledim kendimi tam verememiş olsam bile dakikalr sonra yüzümde kendi kendime bi gülümseme olduğunu farkettim.
Şunu anladım ki meditasyon olsun,olumlama olsun hepsini senin yaptığın gibi seslendirip kulaklıkla dinlemek hem daha etkili ,hemde erteleme olayına daha faydalı,direk kulaklığı takıyosun ve dinliyorsun ertelem için hiçbir bahanen yok süper gerçketen :=))
Ben şimdi kendime yaptığım ansiklopodi haline gelebilcek tarzda olan çalışmalarımın arasından kendime seçip seslendiricem altına müziği nasıl koyucam bilmiyorum ama onun araştırmasını içine girdim şimdi ama sen dersen ben sana ipucu vereyim hayır demem :))))

Ellerine emeğine sağlık tekrardan teşekkür ederim :))

SEvgiyle kal

Teşekkür ederim:)

öncelikle tabi herkez kendi seslendirnesini yapabilir bende bu amaçla yaptım zaten :)oldu olacak forumada koydum 44a

bu arada özleden mesaj atamadım özelini açarsan yardımcı olurum

yada bir iletişim adresi yazrsan..:zpzp:

Alexandra 21-01-2011 10:22 AM

Böyle güzel bir meditasyonu seslendirdiğin için, emek verdiğin için, düşünüp harekete geçtiğin, tamamlayıp bizimle paylaştığın için çok mutlu oldum.
Emeğine ve yüreğine sağlık. İndirdim ve bu akşam evde yapacağım.
Dilerim başka seslendirmeler de yaparsın :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 PM.