![]() |
meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar Beki Bisa'dan değişik konularda sesli meditasyonlar. Arkadaşlar link eklemeyi hem bilmiyorum hem de yasak olup olmadığını bilmiyorum.Ancak google'da 'beki bisadan sesli meditasyonlar' diye arama yaptırırsanız ya da bekibisa.com da meditasyonlar bölümünden bu meditasyonlara ulaşabilirsiniz. |
Cevap: meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar evet, ben baktım süper bi siteymiş çok sağol :))))) |
Cevap: meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar Ama indiremiyorsunuz sitede online kalıp dinlemek lazım keşke indirilse :(((( |
Cevap: meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar Rica ederim. İhtiyacı olanlara faydalı olması dileğiyle... |
Cevap: meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar Bunun için bilgisayarınızda indirme programı olması gerekiyor.internet download manager programını bilgisayarınıza yükleyerek indirme yapabilirsiniz. |
Cevap: meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar bende var internet download manager ama herhangi bir şekilde tıklanmıyo farklı kaydet yada başka bi indirme ibaresi göremedim ben ama olsun bi şekilde dinlenir ya yinede çok sağolun :))) |
Cevap: meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar sitedeki herhangi bir meditasyonu açtığında,örneğin dolunay meditasyonu çalmaya başladığında hemen çalan meditasyon üzerinde 'bu müzik dosyasını indir' yazması gerekiyor.buna tıkladığında yükleme başlıyor. |
Cevap: meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar işte malesef öyle bir yazı çıkmıyor sizede çok zahmet verdim ama her neyse ben artık sitede online iken laptopu karşıma alıp öyle dinlerim :)))) |
Cevap: meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar sevgisevgi arkadaşım cok teşekürler güzel bir site:)) |
Cevap: meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar Meditasyonla ilgilenen arkadaşlara Eckhart Tollenin Şimdinin Gücü Uygulamaları kitabını öneririm meditasyonun özü olan düşünceleri durdurmak ve anı olduğu gibi yaşamakla ilgili uygulamaların ve anlatımların bulunduğu kısa ve öz bir kitap. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 PM. |