İç Sesinizi Susturun
Depresyonda yada sıkıntılı mısınız? İç sesiniz sizi sürekli rahatsız mı ediyor? Hayatınızı çekilmez hale getiren problemleriniz mi var? Geveze iç sesinizi susturmak, huzura kavuşmak ve problemleri çözmek için tek yapmanız gereken beyin dalgalarınızı düşürmek!
Kendi kendine konuşana deli derler ama kendisine birşeyler anlatmayan insan yoktur. İnsanlar kendisine birşeyler anlatır. Yani kendisi ile konuşur. Bu konuşma iç ses ile olur. Düşüncelerini kendine kendi anadili ile aktarır. Kendimizle konuşurken daha çok beynimizin sol lobu aktif durumda olur. Sol lob kelimelerle ve sayılarla çalışır, mantıksaldır ve bu nedenle yavaş işlem yapar. Çalışmalarında ayağı yere basan, mantık süzgecinden geçmiş olma esası vardır. Sağ lob ise sanatsal şekiller ve görüntülerle çalışır. Bütünü görür ve resimlerle çalışır. Bu nedenle hızlı işlem yapar.
Beyin dalgalarını istediğimiz yönde kontrol edip değiştirebiliriz. Kendimizi istediğimiz duygu frekansına çekmeyi başarabiliriz.
Hayatınızdaki problemleri çözmek ve iç sesimizi susturmanın yöntemi:
-Gevşeyin. Kendinizi serbest bırakın.
-Teta müziği dinlemeye başlayın.
-Kelimelerle düşünmek yerine görüntülerle düşünün. Bilinçaltı kelimelerden fazla resimlere tepki gösterir.
-Nefes alıp vermenizi dakikada 8'e düşürün ( 3 saniye nefes alın, 2 saniye nefesi tutun ve 3 saniye de nefes verin ).
-5-10 dakika bu nefes alma şekline alıştıktan sonra nefes alıp vermenizi dakikada 15'e düşürün ( 4 saniye nefes alın, 5 saniye nefesi tutun ve 6 saniye de nefes verin).
Bilinçaltı şakadan anlamaz, espri anlayışı yoktur. Bilinçaltı duygusal değildir ama duyguların enerjisinden bire bir etkilenir. Olumsuz cümleler kullanmayın. Örnek verecek olur isem; "Hasta değilim" yerine "Sağlıklıyım" kelimesini kullanın.
“Sözlerinize dikkat edin, düşüncelerinizi oluşturur!
Düşüncelerinize dikkat edin, duygularınızı oluşturur!
Duygularınıza dikkat edin, davranışlarınızı oluşturur!
Davranışlarınıza dikkat edin, alışkanlıklarınızı oluşturur!
Alışkanlıklarınıza dikkat edin, kişiliğinizi oluşturur!
Kişiliğinize dikkat edin, kaderinizi oluşturur!”
Beyin Dalgaları
Beynimizde dört çeşit dalga var. Bu dalgaların herbirinin kontrol alanı farklı. Dalgaların normal seviyenin altına düşmesi ya da üzerine çıkması, hastalık belirtisi olarak yorumlanıyor.
Delta (0-4 Hz)
Derin uykuda oluşan dalga. Çok geniş, yaygın olarak iki hemisferde de görülebiliyor. Bilinçsiz olduğumuz, hipnoz durumunda delta dalgaları yükseliyor. Hastanın dikkat veremediği gözleniyor.
Theta (4-8 Hz)
Hafif uykuda, relaks durumlarda ve hayal kurulduğunda oluşan, dikkat bozan dalga. Daha çok eskileri hatırladığımız, yaratıcı olduğumuz ya da hayal kurduğumuz zaman oluşuyor. Bu dalga azaltıldığında konsantrasyon artıyor.
Alpha (8-12 Hz)
Fazla gevşediğimiz fakat pasif dikkatin olduğu durumlarda oluşuyor. Özellikle mutlu olduğumuzda ortaya çıkıyor. Gergin kişlerin, relaks olabilmesi için (kas kasılması, baş ağrısı, alkolizm gibi durumlarda) alpha dalgası artırılıyor.
SMR Beta (12-15 Hz)
Gevşemiş olduğumuz halde dikkatimizi dışarı verebiliyorsak bu dalga ortaya çıkıyor.
MID B1 (15-18 Hz)
Dikkat aktif olduğu zaman oluşan dalga.
HIGH B2 (18-25 Hz)
Genelde sıkıntı duyulan zamanlarda oluşan bu dalga, genellikle saldırganlık, sinirlilik, çok fazla uyanık olma durumu ya da matematikle ilgilenildiğinde ortaya çıkıyor. Bu dalgaların yüksek olması, vücudun ve aklın fonksiyonlarının aktif olduğunu gösteriyor. Ajitasyonu azaltmak için dalgalar düşürülüyor.
Teta Mp3 Link Part 1 (Renewal)
Code:
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Password= Aşağıdaki linkte tıkladığınızda çıkan site ismi...
hassen Part 2 (Insight)
Code:
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Password= Aşağıdaki linkte tıkladığınızda çıkan site ismi...
hassen
Alıntı değildir. Kendi kullandığım yöntemdir.
Sevgiler