Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/)
-   -   Bir Söz Söylemek Sesli Meditasyon İndir (Kendi Çalışmam) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/620701-bir-soz-soylemek-sesli-meditasyon-indir-kendi-calismam.html)

UqUr 04-02-2012 09:42 PM

Bir Söz Söylemek Sesli Meditasyon İndir (Kendi Çalışmam)

http://img.webme.com/pic/h/hipnotrans/guneskalp.bmp

actionsmile Merhaba arkadaşlar, actionsmile

Sizlere kendi yazımım ve yapımım olan bir sesli meditasyon sunuyorum. (Zaman zaman bazı yerlerde düşünürlerden de alıntılar yaptım.) Aslında meditasyon demeyi pek uygun bulmuyorum, çünkü benim kullandığım dil ve üslup baya bir farklı, beğeneceğinizi umuyorum. "Ormandasınız, yürüyorsunuz..." gibi telkinler vermek yerine, daha hayattan, daha samimi, felsefi bir meditasyon yazmak istedim bugün. Gözlerinizi kapatmadan da dinleyebilirsiniz. Farkındalık oluşturma, motive etme ve rahatlatma amaçlı bir kayıt.

Sesi amr formatında kaydettiğim için mp3'e çevirdikten sonra programlarda müzikle birlikte mümkün olan en net hale getirmeye çalıştım. Ben minibook kullandığım için sesi biraz kısık duyuyorum, normal dizüstü ya da masaüstü bilgisayarınızda daha net bir çıkış kalitesi olacağını umuyorum. Kulaklıkla dinlemeniz de duyma netliğini arttıracaktır.

Kendi metnim olduğu için dinleyen herkesin olumlu ya da olumsuz ufak da olsa bir yorumda bulunmasını rica ediyorum. Görüşleriniz benim için çok önemli.

Beklemeden indirebilmeniz için direk link veriyorum:

İndirmek için buraya tıklayınız.

::) Yorumlarınızı Bekliyorum... ::)

acemisirine 04-02-2012 10:53 PM

Cevap: Bir Söz Söylemek Sesli Meditasyon İndir (Kendi Çalışmam)

sözleri itibari ile cok güzel bir hazirlik ve paylasim.. emegin ve güzel paylasimin icin tesekkür ederim sevgili ugur..

tek bir dezavantaj olarak söyleyebilecegim, kendimi tam icinde bulmusken kisa sürmüs olmasi :)))..

yoksa cok sahane olmus.. yüregine saglik...

UqUr 04-02-2012 11:34 PM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819594)
sözleri itibari ile cok güzel bir hazirlik ve paylasim.. emegin ve güzel paylasimin icin tesekkür ederim sevgili ugur..

tek bir dezavantaj olarak söyleyebilecegim, kendimi tam icinde bulmusken kisa sürmüs olmasi :)))..

yoksa cok sahane olmus.. yüregine saglik...

Beğendiğine çok sevindim acemisirine. Eğer en keyif aldığın noktada bittiyse, aslında hala dinliyorsun demektir. Eğer bir iç ses duyabildiysen peşini bırakma.

Aslında şimdi düşündüm de sesli meditasyon diyince bomboş bir kayıt yapıp sunmak, ne kadar da anlamlı olurdu?
y789

Önemli olan benim ne söylediğim değil, senin ne duyduğun!
Bir farkındalık oluşturabilmeyi başarabildiysem, ne mutlu bana...

İlgin ve desteğin için çok teşekkür ediyorum.

acemisirine 05-02-2012 12:03 AM

Alıntı:

UqUr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819598)

Aslında şimdi düşündüm de sesli meditasyon diyince bomboş bir kayıt yapıp sunmak, ne kadar da anlamlı olurdu?

Bu cümleyi tam anliyamadim sevgili Ugur??

Önemli olan benim ne söylediğim değil, senin ne duyduğun!

evet haklisin sevgili Ugur.. ve ben duyulmasi gereken güzellikleri duydum, tekrar tesekkür ederim..

İlgin ve desteğin için çok teşekkür ediyorum.

ben emegin ve samimiyetin icin tesekkür ediyorum ve kaliteli paylasimlarinin devamini diliyorum..

sweeet 05-02-2012 01:02 AM

Değişik bir çalışma olmuş alışılagelmişin dışında. Bunu bizimle paylaşman ayrıca çok güzel. Farkındalıkla ilgili faydalı olabilecek önemli cümleler var. Öğretici bir çalışma özellikle farkındalık konusunda yeni yeni bilgi sahibi olanlar için. Kısa olmasına kısa ama bir kaç kez ard arda dinlenebilir. Tabi her seferinde yolun başına dönmek sıkıcı olabilir. Ama eninde sonunda döngünün başına dönmeyecek miyiz? Bana göre de hayat büyük bir döngü ama küçük döngülerden de oluşuyor. Her son veya yeni başlangıçlar-siz nasıl görüyorsanuz- küçük döngülerin başını oluşturuyor. :))

Sevgiler.

Saygılar.

Emeğin için tekrardan teşekkürler.25889

güven87 05-02-2012 11:58 AM

Cümleler çok özenle seçilmiş Uğur ;
Devamını bekliyoruz : )

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 AM.