Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/)
-   -   Yüksek Meditasyon MP3 Dalgası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/620879-yuksek-meditasyon-mp3-dalgasi.html)

UqUr 11-03-2012 09:25 PM

Yüksek Meditasyon MP3 Dalgası

Yüksek meditasyon, bugün bizlerin evlerimizde yaptığımız basit gevşeme çalışmalarından çok daha farklı bir uygulamadır. Yüksek transa geçen insanlar, astral seyahatten bile ilginç deneyimler yaşarlar. Yeniden doğuş felsefesinin temelinde bu vardır. Buda zihnini öylesine susturmayı başarıyordu ki beyin dalgaları adeta sıfırlanıyordu. Sizlere aşağıda sunduğum mp3, beyin dalgalarınızı astral seyahat seviyesinin de altına, bir an için 0 seviyesine düşürecek. Bu olduğu an zihinsel bir zorlama olmaması için kayıt bitecek. Ancak siz başarabilirseniz o noktada kalacak ve inanılmaz deneyimler yaşayacaksınız. 7 dakika süren bu binaural kaydı, gün içinde 30 dakikadan fazla dinlemeyiniz! Zorunlu olarak kulaklık kullanınız! Beklenmeyen bir etki görürseniz dinlemeye son vererek buradan bana bildiriniz. Şimdi sırtüstü yatın, kulaklığınızı takın ve gözlerinizi kapatın. Bu en sıradışı deneyime hazırlanın!

LİNK: ??????? ???? Yüksek Meditasyon.rar. ??????? ????????? ? ??? ??????????? ? TurboBit.net

minnettar 11-03-2012 09:40 PM

Cevap: Yüksek Meditasyon MP3 Dalgası

Alıntı:

UqUr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821696)
Yüksek meditasyon, bugün bizlerin evlerimizde yaptığımız basit gevşeme çalışmalarından çok daha farklı bir uygulamadır. Yüksek transa geçen insanlar, astral seyahatten bile ilginç deneyimler yaşarlar. Yeniden doğuş felsefesinin temelinde bu vardır. Buda zihnini öylesine susturmayı başarıyordu ki beyin dalgaları adeta sıfırlanıyordu. Sizlere aşağıda sunduğum mp3, beyin dalgalarınızı astral seyahat seviyesinin de altına, bir an için 0 seviyesine düşürecek. Bu olduğu an zihinsel bir zorlama olmaması için kayıt bitecek. Ancak siz başarabilirseniz o noktada kalacak ve inanılmaz deneyimler yaşayacaksınız. 7 dakika süren bu binaural kaydı, gün içinde 30 dakikadan fazla dinlemeyiniz! Zorunlu olarak kulaklık kullanınız! Beklenmeyen bir etki görürseniz dinlemeye son vererek buradan bana bildiriniz. Şimdi sırtüstü yatın, kulaklığınızı takın ve gözlerinizi kapatın. Bu en sıradışı deneyime hazırlanın!

LİNK: ??????? ???? Yüksek Meditasyon.rar. ??????? ????????? ? ??? ??????????? ? TurboBit.net

Merhabalar;
Sanırım siz bunu deneyimlemişsinizdir belki de daha fazla kişiler...
Deneyimlerinizi de paylaşırmısınız rica etsem... Birde bu derinlikteki meditasyonu farklı deneyimler için mi kullana biliriz sadece...??
Cevaplarsanız sevinirim...

Lusid 11-03-2012 11:10 PM

Müziği dört defa dinledim. Gevşetiyor ama beyin dalgalarını 0 a indirdiğini düşünmüyorum ve inanmıyorum. Gevşemek ya da çabuk uyumak için dinlenebilir bence.

UqUr 12-03-2012 07:36 PM

Binaural dalgaların herkeste aynı etkileri vermediği bilinen bir gerçektir. 0 Hz. zihnin tam olarak sustuğu andır yani bu noktada beyin dalgası üretilmez. MP3, zihninizi ve bedeninizi en hızlı şekilde gevşetmek için oldukça etkilidir. Ancak bu şu değildir ki: "Hiçbir şey düşünmemeyi/düşündürmemeyi garanti ediyor" İlk mesajımda da dediğim gibi: "...Sizlere aşağıda sunduğum mp3, beyin dalgalarınızı astral seyahat seviyesinin de altına, bir an için 0 seviyesine düşürecek. Bu olduğu an zihinsel bir zorlama olmaması için kayıt bitecek. Ancak siz başarabilirseniz o noktada kalacak ve inanılmaz deneyimler yaşayacaksınız...." Bu deneyimlerin arasında da en önemlisinin yeniden doğuş hissi olduğunu belirttim. Uyku ölümün kardeşidir deriz, neden? Uykudayken uyanınca sabah yapacağım falanca işten çok korkuyorum diye düşünür müsünüz? :D İşte bu mp3 de zihni susturmanın temel mantığını ve etkisini öğretmek, yaşatmak için hazırlanmış frekanslar içeriyor.

SeFa111 18-12-2012 04:29 PM

ya ben bunu indiremedim .s

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 PM.