Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/)
-   -   2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/622489-2013-yeni-yil-hediyesi-gizemli-6-sans-ve-ask.html)

Eğlenceli 19-01-2013 09:47 PM

Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836014)
Her iki sekil de uygundur canimcim...

Hic farketmez :))) Nasil istersen....
guitar

teşekkür ederim canım :) bunu duyduğuma sevindim :)
yarından sonra ara vermek benim için daha uygun olucak. hayatımda sevgiye yönelik gelişmeler olursa burdan aktarmaya devam edeceğim. blissy

Eğlenceli 21-01-2013 03:07 PM

bugün bu meditasyonun 21. gününü tamamlamış bulunuyorum ve 1 hafta ara vereceğim. herhangi bir gelişme yaşadığımda buradan bildireceğim inşallah s456

Işıklı yol 21-01-2013 11:28 PM

y789Her defasında uyuyakalıyorum. İlk dinlediğimde bir ağacın kovuğundan giriyorduk diye hatırlıyorum. Bir daha orasını duymak nasip olmadı. Bir bakıyorum ki bitmiş bile uyuyakalmışım yine. Bakalım böyle nereye kadar ya da yine de faydası olacak mı acabaterli345

Eğlenceli 22-01-2013 08:21 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836093)
y789Her defasında uyuyakalıyorum. İlk dinlediğimde bir ağacın kovuğundan giriyorduk diye hatırlıyorum. Bir daha orasını duymak nasip olmadı. Bir bakıyorum ki bitmiş bile uyuyakalmışım yine. Bakalım böyle nereye kadar ya da yine de faydası olacak mı acabaterli345

birçoğumuz uyuyakalıyoruz..son kelimesine kadar duyan yoktur zaten y789
özlem hanımın geçmiş seneki meditasyonlarını da ilgili senelerde dinlemiştim ve onlardada uyuyakalmıştım ama işe yarıyorlardı :) mesela başarı imgelemesini düzenli olarak dinlediğim sene sınavlarıma çok da çalışmamışken sadece üstünden bakmışken başarılı olmuştum.
bir de bu mp3 meditasyonların aura rengimize etkisi oluyor. başarı imgelemesini dinlediğim yıl auramda mor renk hakimdi. bu sevgi meditasyonunu dinlediğim şu sıralar ise şeker pembesi hakimmiş. aura gören tanıdığım var o söylüyor.

sweeet 22-01-2013 01:41 PM

Bu aura olayı süpermiş. :) O zaman bol bol sevgi dolu enerjileri kendinize çekersiniz. :)

Işıklı yol 22-01-2013 03:30 PM

Sevdim bu işi. Fakat lütfen benimde seveceğim kişiler istiyorum hayatımda sırf o beni sevmesin ben de onu seveyim lütfencat3500

Işıklı yol 22-01-2013 03:33 PM

çünkü senin sevmediğin birinin seni sevmesi hiçte eğlenceli deil malesef4897

Eğlenceli 22-01-2013 06:14 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836124)
Bu aura olayı süpermiş. :) O zaman bol bol sevgi dolu enerjileri kendinize çekersiniz. :)

teşekkür ederim :) ayrıca pembe kuvarstan yapılma bir bileziğim var. bazen koluma takıyorum bazen oturduğum odada bulunduruyorum...hayırlısıyla kendime sevgi dolu bir evlilik çekmek istiyorum..inşallah bu sene içerisinde istediğime kavuşurum :)

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836129)
Sevdim bu işi. Fakat lütfen benimde seveceğim kişiler istiyorum hayatımda sırf o beni sevmesin ben de onu seveyim lütfencat3500

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836131)
çünkü senin sevmediğin birinin seni sevmesi hiçte eğlenceli deil malesef4897

tabi ki herşey karşılıklı olursa güzel :)

güneş gibi 23-01-2013 04:22 PM

işyerindeki hoşlandığım kişinin birkaç gün önce nişanlandığını öğrendim bugün:(( bu meditasyona sırf o beni sevsin diye başlamıştım, artık anlamı kalmadı benim için. ciddi bir ilişkisi olduğunu duymuştum ama bir türlü inanmıyordum kendisinden duymadığım için,bu gün çok üzüldüm.o artık nişanlı. artık kimseden hoşlanamam gibi geliyor. birkaç ay sonra düğün haberini alırım muhakkak.çok üzücü bir durum bu benim için:(( o kız ne kadar şanslı şuan tek düşündüğüm şey bu.

huriye_89 23-01-2013 05:09 PM

affına sığınarak yorum yapmak istiyorum "güneş gibi".
seninkine benzer bi olayı ben de yaşadım ve aylarca ağlayıp sızlandım. İnan eline geçen hiç bişey olmuyor giden geri gelmiyor. bu yüzden benim tavsiyem kendini ne hayata ne de aşka kapatma çünkü ikisi de yaşanaya değer..=) evet bir kişi için bi anlam ifade etmiyo olabilirsin ama sana o istediğin mükemmel aşkı yaşatabilecek kişi elbet bi gün karşına çıkacak ve sen de bugünü hatırlayıp gülüp geçeceksin..(meditasyonu bırakma dememe gerek yok heralde.) herşey gönlünce olsun.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 AM.