![]() |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Alıntı:
yarından sonra ara vermek benim için daha uygun olucak. hayatımda sevgiye yönelik gelişmeler olursa burdan aktarmaya devam edeceğim. blissy |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk bugün bu meditasyonun 21. gününü tamamlamış bulunuyorum ve 1 hafta ara vereceğim. herhangi bir gelişme yaşadığımda buradan bildireceğim inşallah s456 |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk y789Her defasında uyuyakalıyorum. İlk dinlediğimde bir ağacın kovuğundan giriyorduk diye hatırlıyorum. Bir daha orasını duymak nasip olmadı. Bir bakıyorum ki bitmiş bile uyuyakalmışım yine. Bakalım böyle nereye kadar ya da yine de faydası olacak mı acabaterli345 |
özlem hanımın geçmiş seneki meditasyonlarını da ilgili senelerde dinlemiştim ve onlardada uyuyakalmıştım ama işe yarıyorlardı :) mesela başarı imgelemesini düzenli olarak dinlediğim sene sınavlarıma çok da çalışmamışken sadece üstünden bakmışken başarılı olmuştum. bir de bu mp3 meditasyonların aura rengimize etkisi oluyor. başarı imgelemesini dinlediğim yıl auramda mor renk hakimdi. bu sevgi meditasyonunu dinlediğim şu sıralar ise şeker pembesi hakimmiş. aura gören tanıdığım var o söylüyor. |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Bu aura olayı süpermiş. :) O zaman bol bol sevgi dolu enerjileri kendinize çekersiniz. :) |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk Sevdim bu işi. Fakat lütfen benimde seveceğim kişiler istiyorum hayatımda sırf o beni sevmesin ben de onu seveyim lütfencat3500 |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk çünkü senin sevmediğin birinin seni sevmesi hiçte eğlenceli deil malesef4897 |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk işyerindeki hoşlandığım kişinin birkaç gün önce nişanlandığını öğrendim bugün:(( bu meditasyona sırf o beni sevsin diye başlamıştım, artık anlamı kalmadı benim için. ciddi bir ilişkisi olduğunu duymuştum ama bir türlü inanmıyordum kendisinden duymadığım için,bu gün çok üzüldüm.o artık nişanlı. artık kimseden hoşlanamam gibi geliyor. birkaç ay sonra düğün haberini alırım muhakkak.çok üzücü bir durum bu benim için:(( o kız ne kadar şanslı şuan tek düşündüğüm şey bu. |
Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk affına sığınarak yorum yapmak istiyorum "güneş gibi". seninkine benzer bi olayı ben de yaşadım ve aylarca ağlayıp sızlandım. İnan eline geçen hiç bişey olmuyor giden geri gelmiyor. bu yüzden benim tavsiyem kendini ne hayata ne de aşka kapatma çünkü ikisi de yaşanaya değer..=) evet bir kişi için bi anlam ifade etmiyo olabilirsin ama sana o istediğin mükemmel aşkı yaşatabilecek kişi elbet bi gün karşına çıkacak ve sen de bugünü hatırlayıp gülüp geçeceksin..(meditasyonu bırakma dememe gerek yok heralde.) herşey gönlünce olsun. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 AM. |