| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mizah BölümüHayatım Değişti Kafesi ve Mizah Bölümü Mizah Bölümü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız lerzan bu müthiş bi resim daha önceden de yapmıştım bunu yine çok etkilendim.. beyaz bi dairenin içerisinde sakallı bi adam gözüküyo ... sana yada diğer arkadaslarada aynısımı oldu acaba.. dusun bu kişinin Hz. İsa olduğuna dair söylentiler de vardı ama ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mizah Bölümü telkin cd indir izle İstanbul Mizah Bölümü nerededir kimdir Mizah Bölümü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mizah Bölümü hipnoz Mizah Bölümü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mizah Bölümü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mizah Bölümü kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() lerzan bu müthiş bi resim daha önceden de yapmıştım bunu yine çok etkilendim.. beyaz bi dairenin içerisinde sakallı bi adam gözüküyo ... ![]() sana yada diğer arkadaslarada aynısımı oldu acaba.. dusun bu kişinin Hz. İsa olduğuna dair söylentiler de vardı ama olabilir mi ? ![]() ( yoksa her sakallıyı Hz. İsa mı sanıyoz :) ) super
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #32 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
sakallı amcanın biri var orda. resminin negatifini koymuş. bir şeyler diyor ama sordum sarı çiçeğe deyü. niye soruyorsun çiçeğe böceğe? korkunc eydür derviş baba çayım küçük bardakta ola. içine yarım şeker az, bir şeker fazla ola. 22 lik gavur anahtarı büyük, 2 adet 11 lik gavur anahtarı küçük gele. hoyratın yanından geçilmez hayratından su içilmez çayının deminden geçilmez hoyrata gönül verme çalar gider hayratı elin yakar gider çayın demi katran olur akar her şiir dörtlük olmaz hoyratın hayratında çayın demi olmaz korkunctan da şair neyin hiç olmaz ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() TEMEL CENNETTE:))) ![]() Yeryuzundeki hayatini butun kurallara uygun olarak yasayip tamamlayan Temel, yukarida birinci sinif torenle karsilanmis. Refakatci Melek : Efendim siz direk cennete alinacaksiniz, arzu ederseniz islemleriniz tamamlanincaya kadar bir tanitim gezisi yapalim. Melek onde Temel arkada cennete hazirlik bolumune girmisler. Ilk kapinin arkasindan canhiras feryatlar gelmekte imis. Kapiyi acip iceri girdiklerinde iki melegin aralarinda tuttuklari adamin sirtinda delik actiklarini gormusler. Temel: Uyy bu nedurrr ? Melek: Efendim, burasi kanat takma bolumu. Cennete katilan sizin gibi bir "aziz" mertebesindekilere kanat takiyoruz , bunun icin delik deliyorlar. Ikinci kapiya geldiklerinde gene kapinin arkasinda canhiras feryatlar,kapiyi acip iceri girmisler.Iki melek aralarindaki adamin kafasinda matkapla delik aciyorlarmis. Temel: Uyyy bu nedurrr ? Melek: Efendim burasi halka takma bolumu. Sizin gibi "aziz" mertebesindekilerin baslarinin uzerindeki kutsal halkayi takmak icin delik deliyorlar. Temel: Uyyy ben cehenneme cideyirum. Melek: Aman efendim ne yapiyorsunuz orda insanlari kaziga oturtuyorlar. Temel: Olsun... hic olmazsa delugum hazirdur daaa ! dusun
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Burdayım burdayım ![]() Kaçırır mıyım okumadan yorum yapmasam da ![]()
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... |
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) | ||
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ben bir şairim zaten. 21 inci yüzyıl ozanı derler bana. (hep övgü hep övgü. yemezler. ) yazıyla yakarım şiirle sularım hoyratı da yakarım hayratı da yıkarım bardağı da yıkarım kafayı da kırarım heheheh | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() korkunc eydür derviş baba çayım küçük bardakta ola. içine yarım şeker az, bir şeker fazla ola. 22 lik gavur anahtarı büyük, 2 adet 11 lik gavur anahtarı küçük gele. hoyratın yanından geçilmez hayratından su içilmez çayının deminden geçilmez hoyrata gönül verme çalar gider hayratı elin yakar gider çayın demi katran olur akar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Afacan cocuğun doğum günüdür ve annesinden bir Kırmızı ![]() Annesi ![]() ![]() mektup yazmasını söyler. Çocuk ![]() odasına gider ve başlar yazmaya... ![]() "Tanrım beni hep yalan söylediğim için affedin söz veriyorum bir daha olmayacak bugün benim doğum günüm ve sizden birkırmızı ![]() istiyorum". ![]() Çocuk mektubu yırtar atar. Çünkü günahlar o kadarcık deyildir. ![]() "Tanrım beni hep yalan söylediğim için , annemi hiç dinlemediğim için beni affet.Bir daha olmıcak söz veriyorum ![]() sizden kırmızı ![]() ![]() Bu mektubu da yırtar, çünkü bunlarda işlediği bütün günahlar deyildir. Başlar üçüncü mektuba. Yine olmaz ve afacan çocuk başka bir yol denemek için annesinden izin alır veeeee kiliseye gider. ![]() Bunu gören annesi çok sevinir ![]() Küçük çocuk kilisede gider Meryem annenin heykelinin yanına ve sağa sola baktıktan sonra onu çantasına koyar.. veeee eve götürür. ![]() Evde yine odasına çıkar ve Tanrıya son mektubunu yazar : dusun "Bana kırmızı ![]() ![]() Onu bir daha göremiyebilirsin " ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #39 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() süper ya akıllanmaz yumurcak ![]()
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Kafesi ve Mizah Bölümü Mizah Bölümü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız lerzan bu müthiş bi resim daha önceden de yapmıştım bunu yine çok etkilendim.. beyaz bi dairenin içerisinde sakallı bi adam gözüküyo ... sana yada diğer arkadaslarada aynısımı oldu acaba.. dusun bu kişinin Hz. İsa olduğuna dair söylentiler de vardı ama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mizah Bölümü telkin cd indir izle İstanbul Mizah Bölümü nerededir kimdir Mizah Bölümü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mizah Bölümü hipnoz Mizah Bölümü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mizah Bölümü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mizah Bölümü kuantum düşünce kitap haberi