KOCAM 1.0 İşletim Sistemi Müşteri Yazışmaları:
Sayın Teknik Danışma Hattı,
Geçen yıl, ERKEKARKADAS 5.0 sisteminden KOCAM 1.0 sistemine geçtim.Kısa bir süre işler iyi gitti, ama hemen sistemde genel bir yavaşlama hissettim.Özellikle ÇİÇEK 1.0 ve MÜCEVHER 7.2 programları neredeyse çalışmaz hale geldi.Oysa bunlar ERKEKARKADAS 5.0 altında müthiş çalışıyorlardı. Buna ek olarak KOCAM 1.0, çok sevdiğim bazı küçük programları bana sormadan sildi.En çok sevdiğim ROMANTİZM 1.0 ve KİŞİSELİLGİ 1.0 gitti gider.Oysa yeni ve hiç sevmediğim bazı programlar yüklendi: LİGTV 5.0, SAUNA 3.0 İŞTOPLANTISI 4.1 SOHBET 8.0 artık doğru dürüst çalışmıyor, EVTEMİZLEME 2.6 sık sık bilgisayarı kitliyor.Ben buna karşılık DIRDIR 1.0 programını yükledim, ama işe yaramadı.Ne olur bana yardım edin.
Umutsuz Ev Kadını,
rumuz: Desperate Housewife
Sayın Müşterimiz, Öncelikle belirtelim ki, ERKEKARKADAS 5.0 bir eğlence programıdır.Oysa KOCAM 1.0 bir işletim sistemidir.Sizden
http://Beni Seviyorsun Sanmıştım.html adresine girmenizi ve GÖZYAŞI 6.2 programını indirmenizi öneririm.Ayrıca SUÇLUKİM 3.0 yeni versiyonunu yüklemeniz gerekir.Bunları çalıştırınca göreceksiniz ki ÇİÇEK 1.0 ve MÜCEVHER 7.2 sorunsuz olarak çalışmaya devam edecek.Ama unutmayın ki GÖZYAŞI 6.2 çok sık çalıştırılmaması gereken bir program.Bu programın sık çalıştırılması BİRA 1.0 , EVDENKAÇMA 3.0 programlarını devreye sokabilir.Özellikle BİRA 1.0 çok kötü bir programdır. Siz anlamadan HORLAMA 2.0 ve GÖBEK 4.1 programlarını yükler ve çalıştırır.Ancak her ne olursa olsun KAYNANA 1.0 programını yüklemeyin ( Bu programbir casus programdır ve virüslüdür. Tüm sistemi siz anlayana kadar ele geçirir. )Bir de ERKEKARKADAS 5.0'ı geri yüklemeye çalışmayın. Bu programlara destek vermiyoruz ve sistem hepten göçebilir. Özet olarak KOCAM 1.0 müthiş bir işletim sistemidir, ama hafızası çok zayıftır ve yeni uygulamalara pek te açık değildir.Size önerim iki yeni programımızı satın alıp yüklemenizdir: ŞAHANEYEMEKLER 3.0 ve SEKSİGİYSİLER 7.7
İyi şanslar...