| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
6-0 :))Hayatım Değişti Kafesi ve Mizah Bölümü 6-0 :)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 6-0 biten fenerbahçe galatasaray maçından sonra gs li arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bır cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve : -"naber Arif" der. Bunun uzerıne arif delirir nasıl tanıdı bu ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mizah Bölümü telkin cd indir izle İstanbul Mizah Bölümü nerededir kimdir Mizah Bölümü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mizah Bölümü hipnoz Mizah Bölümü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mizah Bölümü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mizah Bölümü kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tesekkür: 105
80 Mesajinıza toplam 383 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() 6-0 biten fenerbahçe galatasaray maçından sonra gs li arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bır cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve : -"naber Arif" der. Bunun uzerıne arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır arifin yanına yine -"naber arif" der. 3.gün arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine -"naber arif" der. Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.Yaşlı teyze : -"olum ben bülent len'' ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Geri kalanla bana kalanla, yaşarım sensiz, senden yarım kalanla Geri kalanla bana kalanla, yaşarım sensiz, yaşamak dersen buna Kalanların gidenleri hissetmesi inthar, atlayıp sevgiden derin bir boşluğa.. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Çok güzelmiş... |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
------------------------------------------------------------------- Adamın biri işten eve gelmiş bir bakmış, karısı başka bir adamla yatakta. Hemen tabancasını almış ve... öteki adama:- 'Madem karımı istiyorsun onu benden erkek gibi al. Seni düelloya davet ediyorum'...Öteki adam bunu kabul etmiş, ikisi birlikte yandaki odaya girmişler kapıyı kapatmışlar, sonra kadının kocası öteki adama fısıldamış: - 'Aslında kimsenin canının yanmasına gerek yok, ikimizde havaya ateş edelim sonra ölmüş gibi yere yatalım, karım ilk önce hangimizin yanına koşarsa en çok sevdiği odur'... Böylece ikisi havaya bir el ateş edip hemen kendilerini yere atmışlar... Kadın silah sesini duyar duymaz koşarak içeri girmiş... Yere yatan iki adama bakmış ve bağırmış.....: - 'Hayatım çıkabilirsin, ikisi de öldü..!!!! | |
![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 331
353 Mesajinıza toplam 1,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() fenevlilerde 2000 yılından beri alfabelerinde 25 harf kullanıyorlarmış.bunun yanında 5-1 den sonra azize yıldırım artık tr kupası finallerinde asla GS ile oynamak istemediklerini söylmişti:Daynı zamanda NONDA deyince fenevli kaleci volkanın hâlâ çok korktuğu ve ürktüğü söylenmektedir... |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Bulunduğu yer: Afyonkarahisar
Tesekkür: 673
413 Mesajinıza toplam 1,740 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ her geçen gün daha çok gelişiyorum ve bunu farkediyorumm ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() |
![]() | #7 (permalink) | |
80 Mesajinıza toplam 383 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Geri kalanla bana kalanla, yaşarım sensiz, senden yarım kalanla Geri kalanla bana kalanla, yaşarım sensiz, yaşamak dersen buna Kalanların gidenleri hissetmesi inthar, atlayıp sevgiden derin bir boşluğa.. | |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) | |
413 Mesajinıza toplam 1,740 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ her geçen gün daha çok gelişiyorum ve bunu farkediyorumm ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() ............
__________________ her geçen gün daha çok gelişiyorum ve bunu farkediyorumm ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Geri kalanla bana kalanla, yaşarım sensiz, senden yarım kalanla Geri kalanla bana kalanla, yaşarım sensiz, yaşamak dersen buna Kalanların gidenleri hissetmesi inthar, atlayıp sevgiden derin bir boşluğa.. | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Kafesi ve Mizah Bölümü 6-0 :)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 6-0 biten fenerbahçe galatasaray maçından sonra gs li arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bır cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve : -"naber Arif" der. Bunun uzerıne arif delirir nasıl tanıdı bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mizah Bölümü telkin cd indir izle İstanbul Mizah Bölümü nerededir kimdir Mizah Bölümü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mizah Bölümü hipnoz Mizah Bölümü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mizah Bölümü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mizah Bölümü kuantum düşünce kitap haberi