![]() |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Başlangıç telkinleri ego ve suçluluktur. Onları dinlemeniz şart. Ancak mutluluk telkinini ego ve suçluluk telkinleriyle birlikte dinlemenizin sakıncası olmaz diye düşünüyorum. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Tekrar teşekkürler:) o zaman 3'ünü birarada dinliyorum:) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Alıntı:
yardimci olabilecek birileri varmi acaba?? |
|
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü cok tesekkür ederim maviinci =) bende bir ariza var zannetmistim... sagol :) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü gercekten arızalı gibi...:S bi tuhaf yaw radyo frekansı gibimsi.... |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü acikcasi ben mutluluk telkinini, niobem arkadasinda dedigi gibi, radyo frekansi gibi bir ses ciktigi icin cok rahatsiz ediyor ve bu yüzden dinleyemiyorum... üzüldüm böyle olmasina |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü mutluluk telkinini dinleyip etkilerini görenler neler hissettiklerini paylaşabilirler mi? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Teşekkrüler. 2 sene önce dikkatimi çekmişti forum. tekrar aklıma geldi. aranızdayım yine. site tasarımı biraz sıkıcı sizden ricam dha ilgi çekici bir wep tasarımı ihtiyacınız var. atakan bey teşekkürler. herşey için. |
Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:14 AM. |