14-10-2009, 08:02 PM
|
#47 (permalink)
|
Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Alıntı: pancakes Nickli Üyeden Alıntı
Acaba indirdiğimiz kayıttaki telkin içeriğini tamamı ile paylaşmanız mümkün mü Atakan bey? | Telkin de ayrıca bizim daha önce kullandığımız telkinlerde bulunmaktadır.Yani iki mutluluk telkini ard arda.. Alıntı: sevgili Nickli Üyeden Alıntı
atakan beye binlerce kez teşekkür etsem yine de az gelir.mutluluk telkinini dinlediigmden buyana mutluluktan ayaklarım yere basmıyor.hergün farklı bir mucizeyle karşılaşıyorum ve inanarak dinlemenizi tavsiye ederim.sizleri sevgiyle kucaklaıyorum. | Ne güzel gelişmeler bunlar.İnanma konusunda şunu söyleyebilirim asıl amacımız inanmadan etkisini sağlamaktır.İnanmasınız da düzenli dinlerseniz etkisi görülecek bir telkin bu Alıntı: dmlglr Nickli Üyeden Alıntı
Her sabah bu telkinle güne merhaba diyeceğim..Atakan Bey'e ne kadar teşekkür etsem az :)) | Aman efendim biz teşekkür ederiz Alıntı: pancakes Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu telkini ilk defa dün gördüm, indirdim ve dinledim. Sonra yattım. Rüyamda geçmişle ilgili bir sürü şey gördüm. çok karışıktı,tam olarak hepsini hatılamıyorum ama; bir sürü insan(geçmişimde ve/veya şu anda hala hayatımda olan) gibi, karışık bir sürü rüya. Uzun zamandırda bilinç altı temizliği yapmayı düşündüğüm için ona yordum. Acaba bu telkinin bilinç altı temizliğine etkisi oluyor mu? | Evet olabilir bu tür etkiler.Mutluluğunuzu olumlu düşünmenizi engelleyen şeyleri görebilirsiniz. Alıntı: dodotanya Nickli Üyeden Alıntı
ŞU AN İTİBARİYLE BAŞLAMIŞ BULUNUYORUM :D UMARIM SEVGİLİ'NİN DEDİĞİ GİBİ BENİMDE BİR İKİ GÜN İÇİNDE AYAKLARIM YERE BASMAZ DEĞİŞİMİ BURDA PAYLAŞACAĞIM:) | Hadi bakalim bekliyoruz yorumlarınızı en kısa zamanda |
| |