![]() |
Hediye Mutluluk Telkini Mutluluk telkinimiz başka bir konu içerisindeydi ve bazı üyelerimiz bulmakta zorlanıyordu. Alt başlık açarak konuyu buraya taşıdım. Atakan Bey'e bu güzel hediyesi için tekrar teşekkür ederim. Sevgiler. Alıntı:
|
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini telkinlerin içeriğini okumak etkisini azaltırmı içime uhte düştü şimdi :) |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini eline sağlık, teşekkürşler... mutluluk telkinini daha önce dinledim bana iyi geldi... şimdi ertelemeyi bırak telkinini dinliyorum, bu telkin ilk dinlediğim zamanlarda bende negatif etki yarattı, bende aralarına mutluluk telkini serpiştirdim öyle dinliyorum negatiflikten eser kalmadı kendimi çok iyi hissediyorum...... |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini ben genelde bütün telkinlerde atakan beyin sesini duyarım.. sevincli Ama bunda hiçbişey yok.. |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini sesini çok açtığındandır.buda sessiz deyilde doğa sesli olsaydı keşke cızırtı sesi var sürekli. |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini Alıntı:
|
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini Hem doğa sesli hemde cızırtılı olanın ikiside var. Üstteki link Doğa ve kuş sesleri... |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini Saol buldum, bu doğa sesi daha bir değişikmiş çok güzel.music45 |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini waheyy harika;) Tşkürler |
Cevap: Hediye Mutluluk Telkini teşekürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 PM. |