06-09-2011, 12:53 AM
|
#8 (permalink)
|
Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: meleklerle yaşamak kitabı dün aldım bir kaç deneme yaptım bile hatta...yok canımmm... bana öyle geldi heralde diyeceğim sonuçlar aldım tam kitapta yazdığı gibi..ama bu günlerde ne okusam bana geçmiş hayatları, reankarnasyonu işaret ediyor..geçmişi temizlemem gerektiğini..oysa ben reankarnasyonun olup olmadığını bilmiyorum..yani inanmıyorum değil bu konuda bilgi sahibi değilim..
kitabı alırken hastalıkların zihinsel sebepleri kitabını da birlikte almıştım..kitapta o kitaptan bir baş ucu kitabı olarak bahsediyor ..buda garip bir tesadüf , bir zihinsel oyun aynı zamanda..
rakamlar hakkında çok güzel bilgiler verilmiş..tesadüfen karşılaştığımız, her yerde karşımıza çıkan rakamları kullanarak işaret almayı öğrenebilirsek hayat bizim için gerçekten çok kolay olacaktır diye düşünüyorum..
meditasyon beni şimdilik çok heycanlandırmadı..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |
| |