![]() |
mutlu olmak isteyen baksın ... :P Standart Mutlu Olmak isteyen Baksın... :P http://bygezgin.free.fr/eylence/yag.htm link sizi yönlendiriyo :D |
Ynt: mutlu olmak isteyen baksın ... :P Ely'den bigci'ye iyilikler, Allah razı olsun. Ne güzel şey bu böyle. Gerçektende egoyu epeyce yağlayıp yıkıyor. y789 Selam ve ışık ile... |
Ynt: mutlu olmak isteyen baksın ... :P s45apk |
Ynt: mutlu olmak isteyen baksın ... :P konuyu sabitledim kolay bulunsun diye, bundan sonra her sabah üç tur kendimi şımartıcam, harika bir olumlama smil56 smil56 smil56 |
Ynt: mutlu olmak isteyen baksın ... :P çok güzel bi paylaşım.buna ben de bayıldım valla süper sık kullanılanlara ekledim gulensmiley ,insanın ihtiyacı var ya aa34 hismiley |
Ynt: mutlu olmak isteyen baksın ... :P Bugün mutluyum Bugün mutlu kalktim Bugün mutlu günüm Bugün mutluluk paylasacagim etrafima Bugün mutluluk alacagim herkesten kiss3 |
Ynt: mutlu olmak isteyen baksın ... :P yağcılarda incek varrrr |
Ynt: mutlu olmak isteyen baksın ... :P bigci dün baktım mutlu oldum bu gün baktım yine mutlu oldum amma yag çekiyor heaa aa34 aslında her eve şart aa34 bi tane robot yapacan sen eve girince başlayacak iltifata hoş geldin bigci üstün başın toz tıoprak terlemişsin çok güzel görünüyorsun çiçek gibi kokuyorsun aa34 ne güzel bakıyorsun , kaşın gözün birbirine girmiş vaziyette ne kıyak olur ama aa34 hpm1 |
Ynt: mutlu olmak isteyen baksın ... :P konunun sabitlenmesi iyi olmuş bencede... super ara sıra egomuzu okşamak istediğimizde aramakla uğraşmayız ablacım... blissy bigci ellerine sağlık...bize kendimizi mutlu hissettirdiğin için sağol... girlhaha |
Ynt: mutlu olmak isteyen baksın ... :P Herhalde güzel bişey thumbsanim tarayıcım bi türlü açmadığı için bakamadım 4897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:46 AM. |