![]() |
mutluluk var mı? Nasılda fırtınalar kopmuştu yüreğimde İp gibi yağmıştı yağmurlar gözlerimden Bulut buluttu için dışım ağlamaktan Ah Diyordum ah kaçılmıyordu kaderden Götürdüğü yere kadar onun peşinden Gidilecekti ne gelirdi ki aciz elden Şikayet mi olurdu ha kime, kimden! ! ? Nimet olarak kabulümdü ta doğduğum günden Dost olmuştuk tuzlu tuzlu gözlerimden dökülen Göz yaşlarımla çok eskiden beri ben Mutluluk neden uzaktı niye kaçıyordu benden Yoksa gelip de gitmiş miydi ben görmeden Görseydim salar mıydım onu ellerimden Minicik bir kırıntıyı toplardım o yerlerden Koskoca derya olsa boğulurdum yüzerken Mutluluk fi zan da diye duysam birilerinden Yalın ayak koşardım arardım onu o adresten Duydum ki yağacakmış sicim gibi göklerden Bekleyemedim göğe bile dayadım merdiven Herkeslere yağdı da döküldü o ellerimden Rüyalarda dediler sor onu gecelerden Uykular uzak kaldı kaçtılar hep gözümden Satılıkmış kilo kilo koş dediler bitmeden Bir gram kalmamıştı bitmişti ben gitmeden Artığına bile razıydım aradım hep çöplerden Kıskanarak izledim o fazla gelenlerden Yoksa bir tohum muydu ekilip ve biçilen Eyer öyle olsaydı inanın hiç üşenmeden Yılları devirirdim toprağı eşelerken Mutluluk fidanını solmadan söndürmeden Gözlerimle sulayıp ben olurdum yeşerten. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:45 PM. |