Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Mutluluk ve Yaşama Sevinci

Uyarılar

HAYATINDAKI ÜÇ SEYI DOGRU SEÇ! ! !‏

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci HAYATINDAKI ÜÇ SEYI DOGRU SEÇ! ! !‏ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Farklı zamanlarda farklıca sorunlarla karşılaştık geçmişten günümüze değin. Hayatımızın her karesinde yalnızca sorun olarak atfettiklerimizin olmadığı aşikar. Ancak nedense geçmişi kabullenmekte zorluk çekeriz. Hatta daha ileriye giderek geçmişte yaşadığımız küçümen mutlu olduğumuz, belki de huzuru tattığımız anları bir kenara bırakıp ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi

HAYATINDAKI ÜÇ SEYI DOGRU SEÇ! ! !‏

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-01-2009, 12:40 AM   #11 (permalink)
Akıl_Oyunları
Guest

Farklı zamanlarda farklıca sorunlarla karşılaştık geçmişten günümüze değin. Hayatımızın her karesinde yalnızca sorun olarak atfettiklerimizin olmadığı aşikar. Ancak nedense geçmişi kabullenmekte zorluk çekeriz. Hatta daha ileriye giderek geçmişte yaşadığımız küçümen mutlu olduğumuz, belki de huzuru tattığımız anları bir kenara bırakıp gelecekte olmak istediğimiz pozisyonu iyimser bir gerçeklikte hayallerimizle çizerek bir bir yaşamak isteriz. Farkında olmadığımız kendi özümüzü bir türlü gerçekleştiremeyişimizdir. Maalesef ki bu asıl sorun olarak ömrümüzün sonuna değin devam edecektir...

İyi ki "şiir" kozumu kullandım, kısalı da olsa, elbette ki ironi var, bir göndermede bulundum. Beklediğim cevabı da aldım. Daha rahatım "Sanemce"... Susmaya gerek kalmadı.

Teşekkür ederim,
Sevgilerimle.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 20-01-2009, 07:31 PM   #12 (permalink)
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light

peki nısan ayındna bu yana nasıl boyle değiştins anemce anlat o halde.............:(cunku cok mutsusummm
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-01-2009, 08:03 PM   #13 (permalink)
Teğmen

MEX54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 111
24 Mesajinıza toplam 147 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MEX54 is an unknown quantity at this point
Red face

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
derhal düzeltiyorum mesajımı:

mutlu ve huzurlu bir işe sahipim

zor dönemlerimde yanımda olan ve cani gönülden destek veren çok güzel yürekleri olan arkadaşlarım olduğu için artık yalnız değilim

kriterlerime ve tercihlerime uymayan kişileri hayatımda istemediğim için eşsizim

istendiğinde neler başarılamayacağının örneği olarak gösterilmeye talibim
ne güzel istediklerini başarabilmiş bir sanemce var karşımızda ama bu mutluluğa da kolay ulaşmadığın belli...bunları nasıl başardığını paylaşırsan bizim gibi mutluluğu arayan yada isteklerini gerçekleştirme konusunda çabalayan bizlere yol göstermiş olursun...
Alt 20-01-2009, 09:27 PM   #14 (permalink)
Yüzbaşı

serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute

evet sanemce bu konu hakkında cevabınızı bekliyoruz
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-01-2009, 12:50 AM   #15 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

merhaba the desert, mex54

bende ki değişim bir an'da olmadı..
foruma ilk geldiğim zamandaki halimi hatırlıyorum da; mutsuz, umutsuz, çaresiz, yolunu kaybetmiş, ne yapacağını bilmez bir haldeydim..

önce telkinleri dinleyerek başladım.. telkinleri dinlerken, rüyalarımda tamamlandı yarım kalmış hesaplaşmalarım.. kabuslar, hesaplaşmalar derken arındığımı, özgürleştiğimi hissettim.. "neden" niçin"ler yerini "nasıl" lara bıraktı.. bu "nasıl" lar beni arayışlara yöneltti..
forumdaki paylaşımları okudum, bilinaç altı çalışmalarını uyguladım elimden geldiğince..
daha olumlu düşünmeye başladım.. farkındalığım arttıkça aslında hep var olan ama bir türlü göremediğim çözümleri görür oldum..

burada çok güzel dostluklar edindim.. kendimi yalnız hissetmemek bana artı bir güç verdi.. kendimi sevmeyi öğrendim..

iş konusunda da bir türlü yüzüm gülmüyordu.. yılmadım.. iniş çıkışlarım devam etse de, inancımı ve umudumu hep canlı tuttum.. nasıl bir iş istiyorum, beklentilerim neler, bunlar üzerine yoğunlaştım ve arayışlara girdim.

önce azmettim, sonra sabrettim, iş konusunda seçici davrandım ve çalışmamak gibi bir lüksümün olmadığını düşünen arkadaşlarıma, işsiz olmanın onca sıkıntılarına rağmen en doğru işi bekledim..

herşeyin başı inanmak.. evren öyle cömert ki, istediğimiz herşey mevcut ve bize sunmak için talebimizi bekliyor.

şu an da çok güzel dostluklarım, beni mutlu eden güzel bir işim, bir sorunum olduğunda çözebileceğim inancım var..

evrenden de bür sürü beklentilerim var ama korkmasın diye hepsini birden talep etmiyorum
ne istediğimizi bilirsek sahip olamayacağımız hiç bir şey yok. ben buna gönülden inanıyorum..

sevgilerimle

Alt 21-01-2009, 12:52 AM   #16 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

serpilim bu forumun bana kazandırdığı en değerli dostlarımdan bir tanesisin

Alıntı:
serpil22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet sanemce bu konu hakkında cevabınızı bekliyoruz
Alt 21-01-2009, 07:57 PM   #17 (permalink)
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light

canım yaaa sneın adına sevındım ama ılk basamak telkınelr dıyelım ben daha ılk basamakta tokezledım cunku işe yaramıo bu telkınle rbende.napıcam benım ıstegım kalmadı artık sankı unutulmuş ve bı daha hatırlanmayacak gıbı hıssedıorum kendımı şu an.evren,allah kışıler herkes herşey unuttu benı burdakı yanlızlığımın ıcınde:( herşey ustume ustume gelıo :(
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-01-2009, 08:20 PM   #18 (permalink)
Yüzbaşı

serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute

Alıntı:
the desert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım yaaa sneın adına sevındım ama ılk basamak telkınelr dıyelım ben daha ılk basamakta tokezledım cunku işe yaramıo bu telkınle rbende.napıcam benım ıstegım kalmadı artık sankı unutulmuş ve bı daha hatırlanmayacak gıbı hıssedıorum kendımı şu an.evren,allah kışıler herkes herşey unuttu benı burdakı yanlızlığımın ıcınde:( herşey ustume ustume gelıo :(
canım benim öyle düşünme herşey bizim içimizde önce inanmalıyız hem evrene hem kendimize güvenmeliyiz ki ondan sonra herşey bir şekilde yoluna giriyor.telkinleri kesinlikle dinlemeni tavsiye ederim bu tür dalgalanmalar dönem dönem hepimizde oluyor pes etmek yok.
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2009, 04:42 AM   #19 (permalink)
Teğmen

hayaletlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
22 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayaletlord will become famous soon enoughhayaletlord will become famous soon enough
Question

Alıntı:
EŞİNİ DOGRU SEÇ

Dogru es her zaman uzun zaman flört ettigin kisi degildir. Önemli olan kisa zamanda da olsa fikirlerinin uyustugu, yasam tarzlarinin benzedigi, espri anlayisinin yakin oldugu, Zor zamanlarin da hep yaninda olacagini bildigin,Dertlerini, sevinçlerini paylaşabilecegin, fikirlerine, olaylara bakis açisina güvendigin, senin fikirlerine saygi duyan, konusmaktan SIKILMAYACAGIN, hayata küstügün zaman seni kabugundan çikartip eglendirebilen, gözlerine baktiginda ne söylemek istedigini> anladigin, ayni zamanda iyi bir arkadas, fiziksel görünüsün disinda da seni sen oldugun için sevebilecek ve bunu kaldirabilecek birini es olarak seçmelisin! Dünya da böyle biri var mi? diye sorabilirsiniz simdi. Emin ol var! ! Tabii ki sayilari fazla degil. Hatta hayatta insanin karsisina ya 1 ya da 2 kere çikar, belki de hiç çikmaz. Önemli olan onu fark edebilmek. Eger bu satirlari okundugunda aklindan bu özellikleri barindan bir isim geçirmissençok sanlisin. Ne olursa olsun onunla birlikte olmak için elinden> geleni yap.Çünkü bir daha onun gibisini bulma sansin çok az emin ol. Bütün aptal asiklar gibi ilk hareketi ondan beklersen çok geç kalirsin. Eger bu satirlar sana böyle birini çagristirmiyorsa ya da su an evliysen yapacak bir sey yok.Ama henüz bekarsan onu aramaya hemen basla! Onu fark edebilmek için sadece etrafina bakman yeterli olacaktir. Çünkü o da sana bakiyor olacak! ! !
ahhh..keşke...okadar kolay olsa veya öyle biri olsa hatta aramakla bulunabilse!..ama hep derler ya insanoğlu çiğ süt emmiş diye aynen öyle..hayat hiç durağan değil ve her doğru her zaman işe yaramıyor yazıkki..

bu yazıdaki yazılanların çoğunluğunun bir ilişkide, karşılıklı olduğunu varsayalım(ki ben de oldu) ve bu dengenin kurulduğunun da farkında olduğunu farzedelim(aslında kendimi anlatıyorum)...nasıl bir yol izlerdiniz ..sonrasında
alternatifler..

1-en kısa zamanda evlenelim ve birlikteliğimizi herkeze ilan edelim

2-hemen evlenmenin anlamı yok. bu ilşkiyi çılgınca yaşayalım. nasıl olsa artık benim gözüm senden başkasını görmez. herşeyinle seni seviyorum. vs,vs,vs

3-(erkek) önce ekonomik olarak kendimizi garantiye alalım.ev,eşya,iş,para vs...sonra tamam evleniriz.

4-(kız)tamam ama en kısa zamanda.

bu böyle devam eder.....................

tamam buraya kadar bir sıkıntı yok olağan şeyler.

.bir insanı gerçek anlamda tanımak sizce ne kadar zaman alır? veya bu mümkünmü?böyle bir derdin olmalımı? amaç evlilik ise eğer, bu sorular akla gelir.

hani diyoruz ya gözüne baktığında ruh halini bilecek, hayatla ilgili alışkanlıklarını, ortak buluştuğunuz noktaları, hani telefondaki sesinden anlayacak ya durumunu..vs. sizce her anlamda dolu dolu yaşanmış bir 8 yıl yeterli olurmu.?hııı duyamadım...

beki böyle bir birlikteliği bukadar yıl boyunca sorunsuz götürüp(ufak tefek sorunlar elbette olur) sonun da tamam artık fazla uzatmanın anlamı yok..artık bu birlikteliği resmiyete dökmenin zamanı geldi.(evlilik) düşünceleri beyninden kelimelere dökülmek üzere iken. birden herşeyin tepetaklak olduğunu ve bunun mantıklı hiçbir açıklaması olmadığını düşünün..

nasılmı..?bunca yıl ondan hiç bir şekilde görmediğiniz ve görmeyide ummadığınız, tavırları göstermeye başlar bir anda..tabi olarak bir sıkıntısı olduğunu düşünüp. alttan alırsınız bir süre ve zaman verirsiniz..ama o arada tabi ''seni herşeyinle çok seviyorum, sen benim için şöylesin böylesin, seningibi insanı ben hayatımda birdaha bulamam..vs..'' sözleri havada uçuşuyor..hani bir sıkıntı yok..neyse çok ayrıntıya girmicem lafıda fazla uzatmadan...

sonuç ''onursuz'' bir ayrılık...bunu öfke ile söylüyor değilim..

hani daha öncesinde aşık olmuşundur. ayrılmışındır. belki de defalarca..ama hepsinin sen de iyi kötü bir anısı kalır. yeri gelir hatırlarsın...

bu ayrılıktan kalan ise 8 yıllık bir boşluk okadar..ne eksik ne fazla...

aşk-sevgi sana hazzın ve mutluluğun zirvelerinde gezdirir. ama gittiğin de bütün bu verdiklerinide alır götürür.izi bile kalmaz... sende yıllarca calışıp emekli ikramiyesini bir hırsıza kaptıran memur gibi kalırsın.öyle.artık sıtajında bittiği için bu anlamda, kolay kolay inanmazsın her nekadar istesende, daha ne diyeyim ....

neyse ya döktüm içimi bu arada kusura kalmayın...
benim çıkarttığım sonuç;

hiç kimseye herşeyini açma ve fazla kaptırma kendini, biraz özelin de, bırak sende kalsın.

en yoğun duyguları yaşarken bile aklının bir tarafında şüphecilik herzaman bulunsun.

ve hiç bir insanı tam anlamıyla tanıyamayacağını bil..yaşanmışlığında, birlikte geçirdiğin zamanında çok önemi yok..bu anlamda..

ve bayanlar eleştirebilirler fakat yine de söyleyeceğim..
duygusal konularda bayanların her gösterdiği tavra direk inanma ve yönlendirmeye asla gelme..
çünkü bir bayan(kız) aslında anlamsız bir konuda bile seni etkileyebilmek(yönlendirmek,..vs) için hüngür hüngür ağlayabilir de, bu özellik onlara doğuştan verilmiştir..ve erkek bunu asla yapamaz..
işin özeti ince mevzularda bayanlar erkelerden herzaman daha tecrübeli ve organizedir.....
çizdiğim olumsuz ve yaşanmış bir tablo evettt..

ama ben yinede karamsar değilim..imkansızın peşin de koşmaya devamm.

hayaletlord isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2009, 03:07 PM   #20 (permalink)
Teğmen

Supernova1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Supernova1 has a spectacular aura aboutSupernova1 has a spectacular aura aboutSupernova1 has a spectacular aura about

Yeni tanıştım bu güzel siteyle ve inanç dolu arkadaşlarla...
Anladım ki doğru yerdeyim artık.
Gerisi gelecektir eminim. En İyi Beni Yaratacağım hepinizin sayesinde...
Teşekkürler emeği geçen herkese.
Supernova1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks