Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   iyi ki varsınız deseler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/454196-iyi-ki-varsiniz-deseler.html)

Sultan 26-10-2009 11:34 AM

iyi ki varsınız deseler

Bu gün uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzu ,actionsmilebir aile büyüğünüzü arayın.hayatınızda olduğu için teşekkür edin.iyi ki varsınız deyin Kim bilir onu ne kadar mutlu edeceksiniz.sevincliBekleyin bir telefonda size gelebilir iyi ki varsınız der ne düşünürdünüz.mücizeleri, duygu durumunuzdaki değişikliği görün.sözlerin mucizesini lütfen yaşayın.Duygularınızı karşıdaki kim olursa olsun ifade etmekte geç kalmayın.
iyi ki varım ,iyiki varsın ,iyiki varsınız
Sevgiyle mutlu kalın
y789

Sultan 26-10-2009 01:11 PM

Cevap: iyi ki varsınız deseler

biraz önce çay servisi yapan cocuga ;çaylar çabuk geliyor teşekkür ederim iyiki varsın dedim.şimdi arada bir gelip gülerek bakarak çay istermisin abla diye soruyor.
iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalıny789

aybükem 26-10-2009 01:31 PM

çalıştığım için annemi çok sık görmeye gidemiyorum.annemi aradım iyiki varsın anne seni seviyorum dedim.annem sevdiğin yemeği hazırlıyorum akşama gelin dedi.s456sizlerde arayın iyiki varsın desin her kes bu gün maliyeti sıfır kazancı süper.sevgiler

aybükem 27-10-2009 10:45 AM

iyiki hayatım değişti com var teşekkür ediyorum

aybükem 28-10-2009 08:40 AM

actionsmileyarın tatil iyi ki bir işim var yarın gezmeye gidecek dostlardan iyi ki var yasaşın sevgilers456

Sultan 01-11-2009 09:07 PM

y789birilerine iyi ki varsın demek öyle mucizevi sonuçlar doğuruyor ki lütfen deneyin ve sonuçları paylaşın ilgilenin hayatınızdaki kişilerle arkadaş,eş,dost aile üyeleriyle unutmayın ilgileneceğiniz o gün bu gündür.iyi ki varım iyiki varsın iyiki varız.sevgiyle mutlu kalınactionsmile

Elektra 01-11-2009 09:41 PM

bengüsucum iyiki varsın ya vallaha bak :D senden çok fazla enerji alıyorum böyle devam et yazıların çok rahatlatıcı... teşekkürler.....

Sultan 05-11-2009 08:11 AM

kızım birazcık hasta ona bakan sevgili kayınvalidecigim iyiki varsın.y789

cansin sen 05-11-2009 09:47 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569736)
kızım birazcık hasta ona bakan sevgili kayınvalidecigim iyiki varsın.y789

benim kızım da birazcık hasta.kayınvalidem bakıyor.iyi ki varsın anneciğim.hep yanımızda ol.

iyi ki varsın bengusu...iyi ki benim arkadaşımsın.y789

sahracan 05-11-2009 06:40 PM

Iyiki varsiniz Iyki varlar Iyiki varizz yeni uye olan arkadasiniz olarak kabul ederseniz tesekkurler:

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:32 PM.