05-08-2010, 09:12 AM
|
#1115 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bu gün ne için şükrettiniz * Her sabah uyandığımda; önce sağ ayağımı, sonra da sol ayağımı yere koyup ayağa kalktığım için şükrediyorum. * İki elimle yüzümü yıkayabildiğim için şükrediyorum. * Kahvaltı da, masada olan her şey için binlerce kez şükrediyorum. * Hayat ile uyum içinde yaşadığım için şükrediyorum. * Hayatı paylaştığım eşim için şükrediyorum. * İşe gittiğim için şükrediyorum. * Çalıştığım, hedeflerime ulaşmak için çabaladığım için şükrediyorum. * Arkadaşlarım, dostlarım için şükrdiyorum. * İşten çıkıp eve geldiğim de yediğim her akşam yemeği için şükrediyorum. * Dinlenmek, uyumak için iki ayağımı da yerden kaldırım yatağıma uzandığım için şükrediyorum. Selamlar
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. |
| |