![]() |
Cevap: benim mutluluk sırrım anda yaşamaya başlayalı hayatım inanılmaz güzelleşti.sevinclikendimi harika hissediyorum.çantamdan 4 yapraklı yoncayı çıkarmıyorum.iyiki varsınO0 |
Cevap: benim mutluluk sırrım biz anı yaşamaya çalışıyoruz isteklerimizi bekletmemeye, hayatımızın gemlerini elimize almaya çalışıyoruz yaa, ölü ozanlar derneği gibi filmler bize umutsuzluk, çaresizlik aşılamıyormu?? bu filmleri çekenlerin yada insanları olumsuz yönde etkileyecek faaliyetlerde bulunanların amaçları nedir acaba tam olarak?? |
Cevap: benim mutluluk sırrım Çok güzel paylaşım teşekürler, ben hergün dah iyiyim. Her gecen gün mutluluğum artıyor. Çevreme her zaman güneş oluyorum. Konuştuğum herkeste bunu hıssediyorum. iyiki varsınız. Yalnız olmadığımı bilmek çok güzel bir duygu.:) |
Cevap: benim mutluluk sırrım gerçekten çok güzel bir yazı yüreğine sağlık :)) |
Cevap: benim mutluluk sırrım çok güzel. tebrik ederim. çok teşekkürler paylaştığın için. |
Cevap: benim mutluluk sırrım yine harikasın bengusu ablacım... |
Cevap: benim mutluluk sırrım 1 - Pozitif düşünmek. 2- Şimdiki anı yaşamak. 3- Egzersiz yapmak. 4- Şükretmek. Ve sonuç %100 başarı. Denemeye değer. Helal olsun güzel bir paylaşım. Elinize sağlık. |
Cevap: benim mutluluk sırrım Sevgili Bengisu gönlünde ismin kadar güzel. Yonca tavsiyeni çok beğendim. Bu bir simge tabiki ancak bana da bir konuyu hatırlattın. pozitif olabilmek için kasıtlı olarak ne yapıyorum. Ben kendim ve çalışma grubumla bir oyun oynuyoruz. Selam verme ce hatır sormaca. Şöyle yapıyoruz. Otobüse biznerken şoföre günaydın " Selamünaleyküm, merhaba" siz seçin , sonra da bu gün akşama kadar kazasız belasız işinizi tamamlarsınız umarım temennisini ekliyoruz. Şöför bir anda şaşkınlık dolu bir bakışla size odaklanacak, işte o an siz pozitiflik pilinizi keyifle doldurun. Bunu bakkala, öğretmene.... herkese uyguluyoruz. |
Cevap: benim mutluluk sırrım Alıntı:
|
Cevap: benim mutluluk sırrım hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sevgiyle anda yaşayarak mutlu kalıny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 PM. |