29-11-2010, 03:57 AM
|
#120 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Merhaba arkadaşlar,
Adım da geçmişken bir şeyler yazmadan çıkmayayım dedim. Biliyorsunuz ki başlığın adı Tozlarından Arınmış-lar- Kulübü... Başlığı açan bir arkadaşımız var elbette ancak tozlarından arınmış-lar- çoğul. :)
Kulübün devam etmesinin birine bağlı olduğunu pek sanmıyorum. Hele bana hiç! :) Nitekim açtığım konular pek rağbet görmüyor. :) İltifatının üzerine pek olmadı gibi bu cümle. Teşekkürler Yeldacım. Yapabileceğim bir şey olursa tabii ki elimden geleni yaparım ancak bence bu herkes için geçerli. Bir çok kişi ara vermiş gibi görünüyor konuya. Vazgeçmek demeyelim de... Birilerinin bir şeyler paylaşmasını beklemek yerine tüm arkadaşlarımız paylaşımda bulunabilir. Hem bu hepimizi mutlu eder. Adım atmak önemli. :)
Ayrıca ben, sen ya da o katılan olmadıktan sonra ortaklaşa bir şeyler paylaşamadıktan sonra ne yaparsak yapalım bir önemi olmaz. O nedenle herkese iş düşüyor. Hem burada... Hem de diğer paylaşımlarda...
Fgceker arkadaşımızın daha önce söylediği bir şey tam olarak bulunduğumuz noktaya da çok uygun sanırım:
"Arkadaşlar ben yokum diye bakıyorum da herkes boşluyor kulübü.
Hepimizin kulübü burası. Hep birlikte bir şeyler yapmazsak kulüp kurmanın ne anlamı kaldı ki..."
Gece gece saçma bir cümle kurduysam kusuruma bakmayın. Tam ne yazdığımı bilemiyorum şu anda.
Sevgilerimle. |
| |