Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Mutluluk ve Yaşama Sevinci

Uyarılar

TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar; arınmak ve bu sayede bilinçaltımıza attığımız, fgcekerin tabiriyle çöplerimizden kurtulabilmek amacıyla bu sayfada yapılan tüm çalışmalar gerçekten çok değerli.. Öncelikle filizciğime,-geç de olsa- böyle bir farkındalığa vesile olduğu için teşekkür ediyorum.. Kişinin arınması için öncelikle kendini tanıması gerekiyor.. Bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi

TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-07-2010, 07:54 PM   #31 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))

Arkadaşlar; arınmak ve bu sayede bilinçaltımıza attığımız, fgcekerin tabiriyle çöplerimizden kurtulabilmek amacıyla bu sayfada yapılan tüm çalışmalar gerçekten çok değerli..
Öncelikle filizciğime,-geç de olsa- böyle bir farkındalığa vesile olduğu için teşekkür ediyorum..

Kişinin arınması için öncelikle kendini tanıması gerekiyor..

Bir insanın arınmışlık düzeyi en güzel sahip olduğu hoşgörüyle, anlayış ile ölçülebilir. Arınmış insan başkalarını yargılamaktan uzak, olayları ve insanları çok geniş bir bakış açısı ile görebilen, hoşgören, olaylar karşısında sukunetini yitirmeyen, her şeyi doğallıkla kabul eden bir yapıdadır. İyi ya da kötü diye ayrımları yapmaktan kaçınır, sevgisi bütüne, herkese ve her şeyedir. Hoşgörüsündeki yükseklik, onun bu sevgiyi bu şekilde eksiksizce ve adilce aktarabilmesini sağlar. Korku ve endişelerden hemen hemen tamamen uzaklaşmıştır. Güzellikleri yaratabileceğini bilir, ve olumsuzlukların da mutlaka bir hayırla geldiği bilincine sahiptir. Bu nedenle başkaları tarafından olumsuz görünen olaylar bile onun için olumsuz değildir. Bu tip olaylar karşısında üzüntülere, öfkelere, hırçınlıklara kapılmak yerine, olaydan görüp anlaması gerekenin ne olduğuna odaklanır, ve ne yaparak bu olayı aşabileceğine, olumluya dönüştürebileceğine bakar.. DÜŞÜNÜR. (Düşünmek arınmaya başlamanın birinci adımdır). Adildir, herkes tarafından güven duyulan bir kişiliktir. Kırmayan ve kırılmayandır..
Arınmada bize daima destek olacak ve bizim her zaman içimizde olmasını sağlamamız gereken, bize yol gösteren olarak kabul edeceğimiz tek olgu SEVGİDİR. Attığımız her adımda sevginin var olmasını sağlamak, her anımızda arınmışlık hali ile hareket etmemiz demektir. Burada anlatılmak istenilen sevgi sahiplenme duygusu taşımayan, koşulsuz bir sevgidir.

Dilerseniz, şu farkındalık arttırma çalışmasını uygulayabiliriz:

Arınmak için, her anınızda, sizi huzursuz eden herhangibir duygu veya düşünce ortaya çıkmaya başladığında bunu fark edip,

· Bu duygu/düşüncemin kaynağı nereden geliyor?
· Bu duygu/düşüncemi nasıl dönüştürebilirim?
· Aşmam gereken kendime güvensizliğim, korkularım, öfkem, endişem ... nedir?
· Hoşgörü ve affetme sınırlanımı nasıl genişletebilirim?
· Olumlu tavrı şu anda nasıl yaratabilirim?

Gibi soruların yanıtlarını bulmaya çalışmalıyız. Önceleri belki yaşadığınız bir olaydan bir süre sonra bu değerlendirmeleri yapmaya başlayabilirsiniz. Zamanla bu değerlendirmeleri hemen daha olay olurken yapabilmeye başladığınızı farkedeceksiniz.

Arınmaya nasıl başlayabiliriz? Öneri:
-Önce bir defter açalım kendimize. Bu defterin ilk sayfasına kendimizde olduğuna kesin olarak inandığımız olumlu yönlerimizi yazalım. (hoşgörü, affedebilme, başarılar vs..) Diğer sayfasına ise olumsuz olan yönlerinizi yazalım.. (endişe, telaşe, sabırsızlık..vs.). (Bunları yazarken sıklıkla hissettiğiniz duygularımızdan yola çıkalım..)

-Sonra her gün akşam kendimizi değerlendirelim, o günü baştan sona bir kez daha yaşayalım ve günün hangi anlarında hangi duyguyu yaşadığımızı, bu duygunun olumlu mu olumsuz mu olduğunu ayırt ederek. Bunlarıda her gün için bir sayfada olumlular/olumsuzlar diye ayıralım. Bunu yapabilmek için gün içerisinde her an yaşadığımız her olay için, duygu ve düşüncelerimizi fark etmeye çalışalım, akşam yazmayı unutmamak için zihnimize kaydedebiliriz. Dilerseniz, sizin için uygunsa, defter hep yanınızda olabilir ve yaşadığınız olayları hemen değerlendirerek kaydedebilirsiniz.

Daha sonra bakın bakalım, olumlu diye düşündüğümüz yanlarımızdan kaçını o gün sergileyebilmişiz? Buna karşılık kaç olumsuz duygu yaşamışız?.. Olumsuzluk yaşadığımız anları düşünelim, davranışlarımızı nasıl değiştirebiliriz DÜŞÜNÜN!

Bunları gözlemlediğiniz anda EYLEME GEÇİN. Her gün, her anınızda içinizden yükselen duygu ve düşüncelerin farkında olun. O anda zihninizin sizi nasıl kontrolü altına aldığını farkedin..Ve kontrolü siz ele almaya çalışın,duygu ve düşüncelerinizi o anda olumlu düşünce ve duygularla yer değiştirmesini sağlamaya çalışın..

Eğer bunu o anda hemen başaramıyorsak,akşam yeniden değerlendirelim ve kontrolümüzü en çok hangi anlarda zihnimizin oyunlarına bıraktığımızı fark edelim .Dönüşüm talep edelim..

Bütün bunları yaparken, asla kendinizi baskı altında tutmayın, zorlamayın.. Sadece farkedin ve akışta kalın..

Her anınızda kontrolu elinizde tutabilmek için, zihninize kontrolü bırakmamak için anda kalın, anı yaşayın.

Arındıkça, sayfalarımızdaki olumlu taraf çoğalacak, olumsuz taraf azalacak.. Ve siz her anınızda sevgi olan ve yansıtan, huzur dağıtan, hoşgörülü, içinde kırgınlık, huzursuzluk, endişe, korku, öfke yaşamayan, bu duygu ve düşünceler dışarıdan gelse bile içinizde tutunacak yer bulamayıp sevgiye dönüşerek giden, ince düşünceli, kırmayan ve kırılmayan bir varlık olmaya başlayacaksınız.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2010, 08:36 PM   #32 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice

Kulüp üyeleri arkadaşlarıma merhabalar,

Sanıyorum çok açık ve net yazılmasına rağmen konuyu tam olarak kavrıyamadım diyebilirim.
O yüzden sürekli izleme halindeyim ve bir taraftan da çöp torbası adını verdiğim sayfama kendim ile ilgili hissettiğim olumsuzlukları yazmaya devam ediyorum ve henüz bir sayfa A4 dolmadı.

Dolmasını beklediğim için de birşey yapmıyorum.

Pazar gününü bekliyorum.Nasıl olsa o gün bir şekilde temizlik yapıcam.

Neler yaptığımı da yazarım.

Teşekkür ediyorum.
İyiki varsınız,
İyiki sizin aranızdayım.

karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2010, 01:11 AM   #33 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))

Başkasının acısına inandığımızda,ihtiyaç duyduğumuz güveni inşa ederiz ve dünya bizi taşımak için orada olur!!!!

Unutmayın ki,içimizde ne olduğunu dünyaya yansımasından görürüz.

Bu yüzden,eğer gerçekten cömertsek,dünyanın bize karşı çömert olduğunu görürüz. Seviyorsak ve tutkuluysak, aşk ve tutku bize geri yansıyacaktır. Hareketlerimizin her biri -nazik ya da değil- dalgalanır ve etrafımızdaki insanları da etkiler ve bütün çabalarımız bize hayal bile edemeyeceğimiz bir şekilde geri döner. Başka bir yaşamı daha iyi hale getirdiğimizde, kendi yaşamımızı iyileştiririz.

Biz hepimizin -ve her birimizin- kurtarıcılarıyız...

Eğer sahneye çıkmayı seçersek...

Hizmet etmekte kendinizi ne kadar yüceltirseniz, kendinizi yalnız ve önemsiz hissetmeyi o kadar durdurursunuz ve genişleyen bilincinizin ve evrimin gücünün bir parçası olduğunuzun farkında olduğunuzda rahatlarsınız.

(alıntı-Kuantum İyileşme)

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2010, 01:21 AM   #34 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

bugün içim çok sıkılıyor..birşeylerin yansıması diye düşünüyordum tam,elime vuruverdin yazdıklarınla..teşekkürederim.. birşeylerin yansıması değil içimin sıkıntısı ,yansımasın diye hayatıma çıkmalıyım hemen sıkıntıdan..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2010, 01:40 AM   #35 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugün içim çok sıkılıyor..birşeylerin yansıması diye düşünüyordum tam,elime vuruverdin yazdıklarınla..teşekkürederim.. birşeylerin yansıması değil içimin sıkıntısı ,yansımasın diye hayatıma çıkmalıyım hemen sıkıntıdan..

Bu sözü daha öncede yazmıştım sevgili bluegirlx ama senin için bir kez daha yazmamda bir sakınca yok sanırım

''Eğer içinizde olanı dışarıya çıkarırsanız, çıkardığınız sizi kurtarır. Eğer içinizde olanı, dışarıya çıkarmazsanız, sizi yok eder.''

İncilden-İSa

Bu mutluluk yolunda en önemli görev,bizi acı içinde tutan ya da sıkışmış hissettiren bazı tıkanıklıkları- bedenimizde ya da duygularımızda- görmektir

Mutluluğa ve huzura giden yolun açık olsun canımmm,doğru yoldasın.Yolun meleklerin o güzel kokuları,etrafa saçtıkları neşeleriyle dolup taşsın

Mutluluk kovan dolup dolup taşsın ,sonunda gidip koca bir varil almak zorunda kalasın

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2010, 07:13 AM   #36 (permalink)
Üsteğmen

384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice

Sevgili yenibirhayat,

"Bir insanın arınmışlık düzeyi en güzel sahip olduğu hoşgörüyle, anlayış ile ölçülebilir. Arınmış insan başkalarını yargılamaktan uzak, olayları ve insanları çok geniş bir bakış açısı ile görebilen, hoşgören, olaylar karşısında sukunetini yitirmeyen, her şeyi doğallıkla kabul eden bir yapıdadır."

Bugüne kadarki yaşantımda çok istediğim özendiğim tek şey olmasına karşın olmakta başarılı olamadığım bir konudur bu.
Çevremde "Babacan" tabiriyle hoşuma giderek izlediğim çok çok az sayıda insanlar gibi olmayı, olabilmeyi düşlememe rağmen bunu hiç beceremedim.İçten istememe rağmen olmadı bir türlü.

Bu konu şu an burada da karşıma çıktı.Bu sefer bir farkla, öğretici yönüyle birlikte.

Umarım yardımlarınız sayesinde bu sefer başarabilirim.

Söylenilenleri harfi harfine uygulıyacağım.

Çöp torbasını uygularken,(Arınmaya nasıl başlayabiliriz? Öneri:) kısmındaki önerilerinizi de uygulıyacağım.
Bu defa da başaramazsam artık yapılabilecek pek birşey kalmıyor demektir.Ama başarabileceğimi düşünüyorum.

Teşekkür ederim.Tıkandığım yerde sizlerin yardımını istiyeceğim

.İyiki varsınız.
İyiki yanımdasınız.

Alt 17-07-2010, 08:43 AM   #37 (permalink)
Üsteğmen

[quote=yeni bir hayat;757880]Arkadaşlar; arınmak ve bu sayede bilinçaltımıza attığımız, fgcekerin tabiriyle çöplerimizden kurtulabilmek amacıyla bu sayfada yapılan tüm çalışmalar gerçekten çok değerli..
Öncelikle filizciğime,-geç de olsa- böyle bir farkındalığa vesile olduğu için teşekkür ediyorum..

Eğer bunu o anda hemen başaramıyorsak,akşam yeniden değerlendirelim ve kontrolümüzü en çok hangi anlarda zihnimizin oyunlarına bıraktığımızı fark edelim .Dönüşüm talep edelim..

Sayın yeni bir hayat,

Bu dönüşüm talebini pek anlıyamadım.Biraz açabilirmisiniz lütfen.
Alt 17-07-2010, 08:59 AM   #38 (permalink)
Üsteğmen

Sevgili fgceker,

Yazdıklarını dikkatle ve defaatle okuyorum.
Her yazdığını ayrı bir dosyada muhafaza ediyor ve sık sık açıp bakıyor anlamaya çalışıyorum.

Tabii ki şimdi pek birşey anlamıyorum.
Bu da Cem Yılmazın şu esprisini çağrıştırıyor bende

"Abi ben profiterol diyemiyorum adam onu yiyor be abi"

Ama elbet benim de yiyebileceğim günler gelecek.

Eteğinize yapıştım bir kere.Kurtuluşunuz yok.
Teşekkür ederim

İyiki varsınız,
İyiki yanımdasınız.

Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam.

İşte ilki.Umarım siz de beğenirsiniz.
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 05 Punjab.wma
Alt 17-07-2010, 09:15 AM   #39 (permalink)
Üsteğmen

Arkadaşlar linke tıklayınca
This Account has expired. Extend your Account now and continue to profit of the Premium membership advantages.

mesajı veriyor ve download linkine gitmiyor.Acaba nerde yanlış yapıyorum.Yardımcı olabilirmisiniz.

Bu arada hotfile a yükledim linki de oradan verdim ama rapid için yardıma hala ihtiyacım var.

Teşekkür ederim.
Alt 17-07-2010, 10:17 AM   #40 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Her 30 dakika için 1 dosya hakkı vermiş. Ondan olabilir karavan abi

Bookmarks