| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Benim çocukluğuma dair iki büyük problemim var bugünlerde kafamı sürekli meşgul eden ise annemi affedememek ... Anne olduktan sonra iyice soğudum ve daha fazla kızar oldum . Nasıl üvey annenin bile yapamayacağı kötülükleri ve işkenceleri ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #81 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #82 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
| |
![]() |
![]() | #83 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ahh çok çok çok teşekkürler fgceker... hemen dediklerini yaptım..cidden sanki olmuş gibi hissetmemi sağladı ve rahtladım artık akşamda işin geri kalanı meleklere kalmış =))
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
![]() | ![]() |
![]() | #84 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Çok güzel bir fikir gelecek günü kendimiz planlayıp yaşamamız çok teşekkürler ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #85 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: Antalya
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Güzel bir gün, kulübü sürekli takip ediyorum ama birşeyler yazmıyorum,yazamıyorum çünkü bu konuda ilerleme kaydedemedim paylaşabileceğim birşey yok. Bugün sadece bunu yazabiliyorum. En kısa sürede kulübün amacına uygun birşeyler yazabilmeyi kendim için diliyorum. Çok kısa sürece çok yol aldım.ben bunu yapabilirim. Ben tozlarımdan arınabilirim. Şu an üzerimdeki tozlarla bir insaat işçisine benzesem de kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve seviyorum. Silkelenip bu tozlardan arınmam gerektiğini bilmeme rağmen kendimi derinden kabul ediyorum ve seviyorum.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |
![]() | ![]() |
![]() | #86 (permalink) |
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() evet sonucu paylaşmaktan büyük bir keyif alıyorum endişelenmelerim neticesinde kulübümüzde bulunan tekniği gerçekleştirmiştim sizlerde bilirsinz ![]() ![]() sonuç=mükemmel bir gün geçirdim arkadaşımı memnun bıraktım ![]() ![]() bir misafirin ev sahibine söyleyebileceği en mükemmel şeyi söyledi şehrimizi tekrar ziyaret etmek istiyor ![]() endişelerim boşunaymışş aslında arka planda neler öğrenebildiğimi görüyorum şuan !! ![]() teşekkürler arkadaşlar ![]() ![]() ![]()
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
![]() | ![]() |
![]() | #87 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2010
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
ben bunu nasil kacirmisim sahane bi uygulama emegine saglik ![]()
__________________ Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız. | |
![]() | ![]() |
![]() | #88 (permalink) | |
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
bu yazilari gorunce degisimi inanilmaz erteledigimi fark ettm neyse ki hicbsy icin gec degil ![]() emekcimizz ellerine emegine saglik!! ![]() ![]()
__________________ Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız. | |
![]() | ![]() |
![]() | #89 (permalink) |
![]() | ![]() sevgili zahiri=)) şahsım tarafından yöntemler itinayla uygulandı ve işe yarrlığı konusunda damga bastım sendeki etkileride görmek isteriz ?? ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #90 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() elbette ![]() sadece dusuncede gerceklestiriyorum bicok seyi ama yazmak hedeflerimi belirtmek tozlarimdan arinmayi bu sekilde deneme isini de istyorum kii bugun uygulayacagm.. her sey hazr beni bekliyo ![]() dun o kadaar uzgun ve kirik dokuktumkiiii biraz agla sizladan sonraaa hemen kendi icime yoneldim ![]() ![]()
__________________ Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Benim çocukluğuma dair iki büyük problemim var bugünlerde kafamı sürekli meşgul eden ise annemi affedememek ... Anne olduktan sonra iyice soğudum ve daha fazla kızar oldum . Nasıl üvey annenin bile yapamayacağı kötülükleri ve işkenceleri ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi