| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2011 Burç yorumları -Özel-Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci 2011 Burç yorumları -Özel- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili Oğlak'a ek olarak ; Evet plancı,mantıkcı ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen sevgili oğlak bu yıl fazla ayrıntıcı olmayacaksın çünkü ayakların yerden kesilecek ve sen ne olup bittiğini anlamadan bir başka güzelliklere yelken açacaksın.Bu yıl bütün oğlakların zirveye ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tesekkür: 70
31 Mesajinıza toplam 114 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sevgili Oğlak'a ek olarak ; Evet plancı,mantıkcı ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen sevgili oğlak bu yıl fazla ayrıntıcı olmayacaksın çünkü ayakların yerden kesilecek ve sen ne olup bittiğini anlamadan bir başka güzelliklere yelken açacaksın.Bu yıl bütün oğlakların zirveye çıktığı yıl olacak zira oğlaklar vadilerde gezmeyi sevmezler.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() kime_ne Nickli Üyeden Alıntı ![]() Sevgili İkizler, yeni yılda basarı ,iş değişikliği ve bol ferah ,mutluluk seni bekliyor.Yeter ki sen olumlu düşünceleri beyninde barındarmaya devam et .Sağlık her zaman ki gibi bu yılda da mükemmel. Yeni yılın ilk altı ayında yeni bir başlangıç görünüyor ev değişikliği ,aile kurmak gibi.Kısacası bu yıl sizin yılınız olucak. Herşey gönlünüzce olmayı bekliyor... ![]() bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı ![]() Sevgili ikizler eksik mi yazmışız ne? Dur ekleyim aklıma gelmişken , 2011 yılı sana müthiş dostluklar ve süper bir kişisel gelişim sunuyor. Gitmek istediğin yerlere gitmeye başlaman da yine bu yıla denk geliyor. Çok istediğin şeylere kavuşman , bollluk bereket ve bol kazançta eklendi mi , değmesinler keyfine. :) |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Bulunduğu yer: ankara
Tesekkür: 320
74 Mesajinıza toplam 338 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() Ekledikleriniz beni çok duygulandırdı.Yazdıklarımızın gerçekleşeceğine çok inanıyorum. Çok tatlısınız ve de iyi ki varsınız teşekkürler. (Ecrin'in teyzesiyim ama hiç farketmez ) ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 1,961
146 Mesajinıza toplam 545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Balıklar nerede????????
__________________ BEN MUTLU BİR BÜTÜNÜM, EVREN BENİM İÇİN ÇALIŞIYOR HER ZAMAN.... |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 295
37 Mesajinıza toplam 211 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() aslanlar nerde?
__________________ SEN BAŞKA BİR BENSİN. |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() Gerçekleşecek ben de inanıyorum ve çok dua ediyorum sevgili başak , kendi oğluma dua ettiğim kadar Ecrine de dua ediyorum ve Rabbimin kabul etmesini diliyorum. 2011 yılı süper olacak , ve yıllarca unutulmayacak. :) | |
![]() |
![]() | #27 (permalink) |
Guest
| ![]() Sevgili Balık ve sevgili aslan bu kişiye özel burç yorumu onun için senin başlataman kendin için dilemen ve istemen lazım. Tüm seçimlerini kendin belirlemen lazım... Biz de naçizane eklemeler yaparız olur mu? :) |
![]() |
![]() | #28 (permalink) |
Guest
| ![]() Oğluşumun burcu koç, onu da yazmak istiyorum . Sevgili koç: Harika bir 2011 yılı seni bekliyor , çok sağlıklı büyüyecek , cümleler kurmayı öğrenecek , gelişimini süper tamalayacaksın. Dişlerin sorunsuz çıkacak , boyun olması gerektiği kadar uzayacak , yemeklerini güzel bir şekilde iştahla yiyebileceksin. Anneciğin ve babacığın hep yanında hep sana destek olacak . Kuzenlerinle çok güzel oyunlar oynayacaksın. Ve sevgili koç 2011 senin mutluluk dolu yaşadığın bir yıl olup , diğer yıllardaki mutluluğunun da başlangıcı olacak. Seni çok seviyorum sevgili koç , iyi ki doğmuşsun ve iyi ki varsın. :) |
![]() |
![]() | #29 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sevgili bigokyanus ve Bluepebbles canlarım beniimmm Allahıım siz var ya süpersiniz,güzel hatunlarsınız ya ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tesekkür: 604
231 Mesajinıza toplam 1,004 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sevgili Bigokyanus :))) İnşallah 2011 yılı gülüşün ve sesin kadar neşeli , mutlu, sıcak ..keyifli olsun :) Keşke dediğin herşey bir el mesafesi yakınında olsun , mutlu etsin..sıcacık sarsın seni :) ve 2011 yılın son günlerinde de bütün listenin tamamını gerçekleştirdiğini konuşuyor olalım olur mu:)..bonusuylaaa :) |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci 2011 Burç yorumları -Özel- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili Oğlak'a ek olarak ; Evet plancı,mantıkcı ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen sevgili oğlak bu yıl fazla ayrıntıcı olmayacaksın çünkü ayakların yerden kesilecek ve sen ne olup bittiğini anlamadan bir başka güzelliklere yelken açacaksın.Bu yıl bütün oğlakların zirveye ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi