![]() |
ruh halin bugün nasıl insanın ruh hali suratına yansır kimi asık suratlı kimi güleş. |
Cevap: ruh halin bugün nasıl Kötüü >:( ama şimdilik... geçicek biliyorum krz67 |
Cevap: ruh halin bugün nasıl Genel hali pozitif ama küçücük endişelerimde yok değil. |
Cevap: ruh halin bugün nasıl Bugünkü ruh halim harika yerimde duramıyordum enerji fazlasını dans ederek attım :)) çok şükür hala iyi bir ruh halindeyim... |
Cevap: ruh halin bugün nasıl dünden daha iyiyim :) |
Cevap: ruh halin bugün nasıl bir gün iyi,bir gün kötü..sabah iyi,akşam kötü..dışarda iyi,evde kötü hepsi iyi olacak,hepsi iyi oluyor,olursa iyi olur :) |
Cevap: ruh halin bugün nasıl Bugün yine harika hissediyorum kendimi, n'apiim elimde değil smileydance |
Cevap: ruh halin bugün nasıl bu günkü ruh halim gittikçe düzeliyor... |
Cevap: ruh halin bugün nasıl Benim de sanki sol tarafım pozitif ,sağ tarafım negatif |
Cevap: ruh halin bugün nasıl Kötüyüm,bugün daha da kötüyüm.Herşey üstüme geliyor,çok şükür sağlığım sıhatim iyi fakat,hiçbişey yolunda değil,kendimi işe yaramaz hissediyorum,ağlıyorum,mutlu değilim bu aralar:( Keşke biraz kötü bi kişilik olabilseydim diyorum bu kadar üzülmezdim,düşünüyorum yine ağlıyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:03 PM. |