![]() |
Ynt: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi? ben sizin hazırladıgınız telkinleride dinliyorum ama mirkelamın mutlu olmak istiyorum şarkısını da çok seviyorum sürekli mutlu olmak istiyorum derken yüzüme kocaman bir gülümseme geliyor.mümkün degil sana geri dönmem derkende o kötü günlere geri dönmeyecegimi ve istedigim mutlulukta hep kalacagımı düşünüyorum. yani bu şarkı bana iyi geliyor başkasını aglatabilir ben aglamayı çoktan geçtim.en azından birkere dinlenmesi gerekiyor.bide candan erçetinin unut sevme beni şarkısı. müzigi acayip coşturuyor. mutlulukta kalın. |
Ynt: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi? ya bence daha güncelmüzikler konulsa ii olurdu |
Ynt: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi? [youtube=425,350]2e64zq6Yeus[/youtube] Rihanna~Unfaithful |
Ynt: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi? gipsy kings dinlemek bana en kötü anlarımda bile çok iyi geliyor.siz ne dersiniz Atakan Bey? hpm2 |
Ynt: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi? Alıntı:
f678h [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=oNgSeJzLJFc[/youtube] gssmile |
Ynt: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi? [youtube=425,350]ASXzq1O9rrc[/youtube] Juanes-la camisa negra k8908 k8908 k8908 |
Ynt: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi? ben genelde hard rock,metal dinlerim...ama tabe uyarmı bilemeyecegim...aslında arastırıyım bi,belki uyacak bi sarkı bulurum... |
Ynt: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi? sagopa kajmer olsa iyi olurmşş her turlu sarkısı olr ama fark yapmaz f678h |
Ynt: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi? Buddha Bar 4 albümünden => Tibet Project'den =>A Passage to Tibet şarkısı Pink Martini'nin=>Symphatique albümünden=>Song of the Black Lizard şarkısı 25889 25889 super |
Ynt: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi? ''gregorian'' müzikleri kullanılabilirmi acaba ve last of the mohicans prince of persia the sands of times 01 hans zimmer&lisa gerrard-now we are free harry gregson-williams-operation dinner out şimdilik aklımdakiler bunlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:56 PM. |