![]() |
Motive Eden Şarkılar... Motivasyonum düştüğü zamanlarda beni harekete geçiren parçalardan biri... We are the champions :))) blissy [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=xn1w3kLoOuA[/youtube] ******************************** I've paid my dues Borçlarımı ödedim Time after time Zaman geçtikçe I've done my sentence Hükmümü yedim But committed no crime Ama hiç suç işlemedim And bad mistakes Ve kötü hatalar I've made a few Bir kaç tane yaptım I've had my share of sand Payıma düşeni aldım Kicked in my face Yüzüme tekme yedim But I've come through Ama ayakta kaldım And we mean to go on and on and on and on Ve daha ileri gitmek istiyoruz daha ileri daha ileri [ We are the champions - my friends Biz şampiyonlarız - dostlarım And we'll keep on fighting till the end Ve sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz We are the champions Biz şampiyonlarız We are the champions Biz şampiyonlarız No time for losers Kaybedenler için vaktimiz yok 'Cause we are the champions of the World Çünkü biz Dünya şampiyonlarıyız ] I've taken my bows Oklarımı aldım And my curtain calls Ve perdem açılıyor You brought me fame and fortune Bana şöhreti ve talihi getirdiniz And everything that goes with it Ve onunla gelen her şeyi I thank you all Hepinize teşekkür ederim But it's been no bed of roses Ama bu güllerle dolu bir yatak olmadı No pleasure cruise Eğlence gezisi de I consider it a challenge Bunu bir meydan okuma olarak değerlendiriyorum Before the whole human race Tüm insan ırkından önce And I ain't gonna lose Ve kaybetmeyeceğim And we mean to go on and on and on and on Ve daha ileri gitmek istiyoruz daha ileri daha ileri blissy ************************************ Ya siz? hangi şarkılarla motive edersiniz kendinizi? |
Ynt: Motive Eden Şarkılar... ANLATMA SAKIN Bana anlatma sakın Riske girseydin eğer Yola çıksaydın eğer Neler yapardın neler Bana anlatma sakın Yelken açsaydın eğer Özgür olsaydın eğer Neler yapardın neler Sen iskeleye bağlı Fırtnalardan yoksun Tatlı rüzgara razı Ben açık denizdeyim Deniz bu belli olmaz Huyunu seveyim Söz: Sinan Müzik: Candan Erçetin |
Ynt: Motive Eden Şarkılar... içinde hüznü ve umudu barındıran,cem karacanın seslendirdiği muazzamn bir eser. mutlaka yavrum biz görmedik sen görürüsün yavrum didişmeden geçen bir gün mutlaka yalansız dolansız bir dünyayı yavrum kuramadık kurarsınız mutlaka boşa harcandı benim yıllarım boşa geçen yıllarıma yanarım affet beni ne olur yalvarırım yavrum yarın senin ellerinde güzel kur biz görmedik sen görürüsün yavrum daha mutlu türkiye'mi mutlaka kulun kula kul olmadığı bir yarın kuramadık kurarsınız mutlaka biliminle, kitabınla, aklınla ellerinle, dişinle, tırnağınla insanın olmanın verdiği onurla yavrum yüreğinle kur yarını güzel kur söz/müzik:mehmet soyaslan |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:41 PM. |