| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Mutluluk Veren Şarkılar mutluluk veren şarkılar =)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hoşgörü (ışın Karaca) Kalbim sanki kavgalar, Aşklarla yoruldu, Bir öfke ve bir isyan, Bir hırstır gidiyordu Yabancıydım kendime, Sevgi bedenimde Yalnızlığı örüyordu Bir hasret acısında Bir an kendimi gördüm Bakışım bencil gibi Oysa insancıl özüm Bin umut çiçek açtı Sanki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk Veren Şarkılar telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk Veren Şarkılar nerededir kimdir Mutluluk Veren Şarkılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk Veren Şarkılar hipnoz Mutluluk Veren Şarkılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk Veren Şarkılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk Veren Şarkılar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Hoşgörü (ışın Karaca) Kalbim sanki kavgalar, Aşklarla yoruldu, Bir öfke ve bir isyan, Bir hırstır gidiyordu Yabancıydım kendime, Sevgi bedenimde Yalnızlığı örüyordu Bir hasret acısında Bir an kendimi gördüm Bakışım bencil gibi Oysa insancıl özüm Bin umut çiçek açtı Sanki gözlerimde Yarınlara dostça güldüm Artık bir başka duygular Bir başka dünya insanlar gerçek yolunda Hoşgörüyle mutluluk var yanımda Duygular yüreğimde Yıllarca boğuştu Artık o deli nehir Denizlerde duruldu Geçip gitti fırtınam Rüzgar meltem oldu, Yağmur oldu, güneş oldu ... [youtube=425,350]oCCofOdr9wQ[/youtube]
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur! |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Hadi Beni Güldür Biraz - Ogün Sanlısoy Aynaya sordular gzel miyim diye Dedi bırak yüzünü bak şu gözlere Eğer parıltı varsa, yüreğin çarpıyorsa Bu dünyada senden güzel mi var Bu dünyada herşey güzel bir bak Keyfin kalmadıysa susar bu şarkılar Giyinip boyansanda renkler solar Sebebin kalmadıysa var olmak ızdırapsa Yüzünde maskeyle geçer yıllar Hadi beni güldür biraz Hadi beni güldür biraz Daha yolumuz var daha çocuğuz inan Hadi beni güldür biraz Hadi beni güldür biraz Daha yolumuz var sonuna kadar dayan Aynayı kırdılar güzel göstermiyor diye Bölündü parçalar çoğaldılar Parıltı kalmadıysa, yüreğin çarpmıyorsa Dünyadan ala cehennem mi var Dünyada hala cehennem mi var Hayat toz pembe olur sen istersen Ne ekersen biçersin bu gizemli bağdan Bir yanın karanlık bir yanın aydınlık Işık bir yerdense şüphen mi var [youtube=425,350]QhVkAf8jkds[/youtube] [youtube=425,350]xOKakDFavG4[/youtube]
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bizim koy vardi ya uzaklarda ben gittim bir soru vardi ya, cevapsiz akillarda ben bildim. dunya cizgi cizgi degilmis, oyle degilmis, ben gordum. ermis deme, degilim. gezgin deme, degilim. ben ozgurum, sadece ozgurum. benim hem yollarim, hem sozlerim hem de konusan gozlerim var: hurum! ozel oldugundan degil, cekip gittigimden degil, dedim ya: ben ozgurum! ![]()
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Canı Sağolsun - Candan Erçetin Gelenin de gidenin de dönmeyenin de Ah canı sağolsun Bu dünyaya sevmeye geldim Eşi dostu görmeye geldim Mutlu oldum dertli oldum Aşk uğruna sarhoş oldum Hancı oldum yolcu oldum Meşk uğruna sırdaş oldum Güçlü oldum suçlu oldum Dost uğruna yoldaş oldum Hem soruldum hem sürüldüm ben Ama hepinizin canı sağolsun Soranın da bilenin de öğrenenin de Ah canı sağolsun Alanın da verenin de isteyenin de Ah canı sağolsun
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() mesela bu şarkıyı olumsuz duygularımıza söyleyelim... ![]() ![]() Karar Verdim-Nilüfer Karar verdim unutmaya Karar verdim ayrılmaya Çekip gitsen buradan Gitsem çok uzaklara Çocuk gibi mutlu olsam Karar verdim unutmaya seni Karar verdim ayrılmaya Daha önce hiç kimse Hayatımda hiç kimse Senin kadar incitmedi böyle Bir dargın bir barışık Aklım hep karmakarışık Yeter yeter üzme beni Acılarımı birer birer yakıp gideceğim Yine tam aşkın ortasından dalıp geçeceğim Geceleri günleri sayıp, kendi derdine yanıp Sen ağlarken ben güleceğim... [youtube=425,350] 5dAFHuJscqE[/youtube]
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() aaaa ne güzel oldu ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Gerçekten olması gereken bir konu açmışsın.Doğru müzikleri dinlemek önemli.Bu bölümde içerikleri ile paylaşabiliriz. ![]() [youtube=425,350]Vm4hAj6oxs0[/youtube] Buda Kenan Doğulu Eurovision Videosu.Daha çok kişi izlerse daha üst siralara çıkacaktır. ![]()
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
58 Mesajinıza toplam 129 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Hey Yıllar(Leman Sam) Yine gece ve ben başbaşayım anılarla Beyaz bir kuş öyle canlı yine düşlerimde Hey yıllar yenilmedim size Umutlarım yine aynı Sessizlik geceyi sarsada Her gün bir yarın var ya Hey yıllar yenilmedim size Rüyalarım yine aynı Bir tutku yaşıyorum yine Aynı telaş içimde Bilmez kimse nasıl geldi geçti yalnızlıklar Kolaymıydı silip atmak sanki korkuları Hey yıllar yenilmedim size Benim için bahar aynı Aynı o ılık rüzgar yine Esiyor ellerimde Hey yıllar yenilmedim size Hatalarım bile aynı Hep aynı sevgiye hasretim Duygularım hep aynı Bilmez kimse nasıl zordu gülmek zaman zaman Uçup gitti hayat yavaş yavaş avuçlarımdan Hey yıllar yenilmedim size Benim için bahar aynı Aynı o ılık rüzgar yine Esiyor ellerimde Hey yıllar yenilmedim size Hatalarım bile aynı Hep aynı sevgiye hasretim Duygularım hep aynı ![]() [youtube=425,350]zOVl5nntFfI[/youtube]
__________________ Herşeyin bittiği anda bile bir UmuT vardır! |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ya arkadaşlar.Eurovision şarkısını ilk defa şimdi dinledim de. Üzülerek söylüyorum ama pek şansımız yokmuş gibi görünmüyo mu? ![]()
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Çok orjinal olduğu söylenemez ama ben beğendim.. Shake it up şekerim ![]() ![]() ![]()
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Mutluluk Veren Şarkılar mutluluk veren şarkılar =)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hoşgörü (ışın Karaca) Kalbim sanki kavgalar, Aşklarla yoruldu, Bir öfke ve bir isyan, Bir hırstır gidiyordu Yabancıydım kendime, Sevgi bedenimde Yalnızlığı örüyordu Bir hasret acısında Bir an kendimi gördüm Bakışım bencil gibi Oysa insancıl özüm Bin umut çiçek açtı Sanki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk Veren Şarkılar telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk Veren Şarkılar nerededir kimdir Mutluluk Veren Şarkılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk Veren Şarkılar hipnoz Mutluluk Veren Şarkılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk Veren Şarkılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk Veren Şarkılar kuantum düşünce kitap haberi