14-04-2009, 07:38 PM
|
#207 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı: durugörü Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar herkese selam bende bu siteye yeni üye olanlardanım öncelikle kendim ve çevrem için maddi manevi hayırlara vesile olmasını dilyorum şimdilik sadece araştırma safhasındayım bir iki sorum olucak iki adet telkin indirdim bir tanesi ego güven gülendirici ikincisi astral seyahat le ilgili. herhangi spor la ilgili branşta başarı için özel telkin yapılabilirmi? | Merhaba durugörü
Yanımıza hoşgeldin. Okuduğun bölümlerde mutlaka görmüşsündür. Telkinlere öncelikle suçluluk+ego yla başlamanız tavsiyedir. 2 hafta sonunda ihtiyacınıza göre diğer telkinleri de ekleyebilirsiniz.
Spor konusunda her branş için başarı telkini yapılmaktadır. Yukarıdaki bölümlerden Portal bölümünü inceleyebilirsin, ayrıca sipariş bölümünden form doldurarak ilgili maile yollayabilirsin. Ayrıntılı bilgi gelecektir.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |