24-11-2009, 11:21 AM
|
#296 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı: derya hanim Nickli Üyeden Alıntı
cok onemli benim icin gecen haftayida eklersek benim omrum boyunca basaramadigim birsey basardim bu hafta erken kalktim peki simdi erken kakmak benim icin en onemli unsur olduguna gore sucluluk ve ego guclendirici neden on sirada gunduzleri sucluluk gecelei erken kalkma dinliyorum egoyu sonra eklesem olmazmi bugun aksam 20.00 de uykum geldi uyudum gece 01.00de uyandim uykuyla fazla sorunum kalmadigi icin 05.00 de sucluluk duygusu dinliyorum (su sesi) su anda basim cok donuyor mide bulantim var guzel bir his degil neden oldu aciklarmisiniz tesekkurler | derya hn., Ego ,suçluluk ve erken uyanma telkinlerini birarada dinleyebilirsiniz..Ayrı ayrı vakitlere bölmenize gerek yok.Erken uyanma telkinini zaten uyku öncesinde ve uyku süresince dinleyebiliyoruz..Ego ve suçluluğu her zaman dinleyebilirsiniz.. Alıntı: derya hanim Nickli Üyeden Alıntı
ben sucluluk duygusunu bu hafta sadece 8 saat dinleyebildim su anda dinliyorum cok huzursuz oldum nefes alamiyorum yarinda olursa dinlemicem yada ne zaman dinleyim onun yerine ne koyabilirim | Mide ve baş sorunları suçluluk telkininin etkisi olabilir..Dalgalanma sürecini yaşıyorsunuz şu an..Bilinçaltının negatifliklerini ve vücudunuzdaki toksinleri atma dönemindesiniz..Size özellikle tavsiyem bol su tüketmeniz..Yine de çok rahatsız olursanız,suçluluk telkinini arada bir (2-3 günde bir)dinleyebilirsiniz.. |
| |